2777
2789
عنوان

آقااا چیکار کنم خودم خودمو چشم نزنم 😭😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 26 پست
به نظر من که اصلا چشم زدنی وجود نداره

اگه به قرآن اعتقاد داشته باشی حتی تو قرانم اشاره شده سوره یوسف 

M❤️S لطف میکنین برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید 🌹🙏🏻کاربری دست دو نفره 🤍✨

ب چیه خودت دقیقا چش زوی

هر پیشرفتی که میکنم میگم آفرین دمت گرم تونستی بعد یه روز میبینم چشم خوردم دیگه اون کارو نمیتونم خوب انجام بدم😂🤦🏻‍♀️

یا مثلا سر ازدواجم واسه وام خیلی زود جلومون داشت خالی میشد تند تند میومد پایین تعداد نفرات بعد من تا گفتم چقدر خوش شانسیم الان حدود دو هفتس همون‌جوری مونده نفرات خالی نشدن🤣🤣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بی خیال اسیمگه چه آدم خاصی هستی که خودت چشم بزنیمگر اینکه خودت ،خودت بالا بدونی

نه خب چشم زخم که حتما به این ربطی نداره که ادم بالایی باشی تو کوچیک ترین چیزا هم ممکنه اتفاق بیوفته مثل خونه گرفتن ماشین گرفتن و...

اسی خریدن خونه و ماشین جزطبیعی ترین نیاز آدم هاستاهمیتی بهش نده که به چشمت نیاد

بله درسته جزو نیازه طبیعیه ولی وقتی با قیمت پایین و شرایط خوب یه خونه برات جور میشه و اینا طرف با خودش میگه چه خوب هیچ جا با این قیمت خونه جور نمیشه برام و همینجوری گفتم و چشم خوردم و خونه جور نشد 🤦🏻‍♀️

بله درسته جزو نیازه طبیعیه ولی وقتی با قیمت پایین و شرایط خوب یه خونه برات جور میشه و اینا طرف با خو ...

شاید یک خیریت تو کار بوده و ازش خبر نداری

همیشه برای شروع کارها و خریدهای بزرگت بگو

انشالله هرچی خیره خدا برام رقم بزنه

توکل بخدا

وقتی هم جور شد همش بگو خدارو شکر 

قسمت بوده 

شاید یک خیریت تو کار بوده و ازش خبر نداریهمیشه برای شروع کارها و خریدهای بزرگت بگو انشالله هرچی خیره ...

👌🏻👌🏻🌹بله خب بعضی جاها حکمت خدا هم تو قضیه دخیله