2777
2789
اخی عزیزم خب ادامش

خیلی دلم میسوزه به بقیه کارمنداش حقوق خوب میداد در صورتی که کار خاصی نمیکردن 

و تبعیض قائل میشدن بین منو اونا 

پسر ریسم میگفت حقوقت تموم بشه برمیگیردی پیش ما در صورتی که خودشون امدن جلو برای منت کشی 

خودشون خواستن من استعفا بدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اتفاقا مادر دوست من قبلا گفته بودم کار درمانه. بعد کلا از جایی که کار می کرد راضی نبود مراجعه کننده کم و وسایل کم و... یه روز به صاحب کارش اعتراض کرد و اونم باهاش لج کرد. وقتی از خونه برگشت صاحب کارش بهش زنگ زد که دزدی کردی و بیا پس بده در صورتی که ایشون هیچ دزدی ای انجام نداده بود و اگر هم کرده بود همین موقع باید قطعا پیگیری می کرد نه موقعی که میخواست از اونجا بره. هیچی دیگه اینا کارشون به دادگاه کشیده و مرده حقوقش هم نمیده حتی. فکر کن یکی یه ماه تمام کل روز ها از صبح تا شب زحمت بکشه همش بقیه رو درمان کنه بعدش هم با بی رحمی و توهین و تهمت از اونجا بیرونش کنن و پولش هم ندن. واقعا مردم این روزه بد شدن 

اتفاقا مادر دوست من قبلا گفته بودم کار درمانه. بعد کلا از جایی که کار می کرد راضی نبود مراجعه کننده ...

تازه این با وجود دو تا بچه یدونه بچه کوچیک و یدونه دانشجو و سن خودشم ۵۰ کلی زحمت کشیده بود 

بازم در هر صورت بهش محل نده خواهر من برو دنبال یه کار دیگه این ادما ارزش یه ذره حرص خوردنم ندارن عزیزم 

اتفاقا مادر دوست من قبلا گفته بودم کار درمانه. بعد کلا از جایی که کار می کرد راضی نبود مراجعه کننده ...

کارفرماها خیلی بد شدن خیلی 

فکر کن من صبح تا شب میرفتم بدون هیچ آف و تعطیلی مشخصی و ۱۲ ساعت کار بیکاری میکشید ۷ تومن میداد و همش غر میزد 

کارفرماها خیلی بد شدن خیلی فکر کن من صبح تا شب میرفتم بدون هیچ آف و تعطیلی مشخصی و ۱۲ ساعت کار بیکار ...

میدونم عزیزم اشکال نداره تمومه دیگه بهتر اینکه از اونجای سمی اومدی بیرون ایشالله یک کار بهتر هم پیدا میکنی

ولی از حقوق کمی که میداد بهم دلم میسوخت

میدونم عزیزم مادر منم قبلا شاغل بوده سختیاش رو خودم درک میکنم حالا بازم اشکال نداره مردم همینن قصد توهین ندارم الانم برو قشنگ دنبال یه کار دیگه و اونجا رو فراموش کن و حدی یه ذره هم حرصشو نخور و به فکر خودت باش