من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اتفاقا مادر دوست من قبلا گفته بودم کار درمانه. بعد کلا از جایی که کار می کرد راضی نبود مراجعه کننده کم و وسایل کم و... یه روز به صاحب کارش اعتراض کرد و اونم باهاش لج کرد. وقتی از خونه برگشت صاحب کارش بهش زنگ زد که دزدی کردی و بیا پس بده در صورتی که ایشون هیچ دزدی ای انجام نداده بود و اگر هم کرده بود همین موقع باید قطعا پیگیری می کرد نه موقعی که میخواست از اونجا بره. هیچی دیگه اینا کارشون به دادگاه کشیده و مرده حقوقش هم نمیده حتی. فکر کن یکی یه ماه تمام کل روز ها از صبح تا شب زحمت بکشه همش بقیه رو درمان کنه بعدش هم با بی رحمی و توهین و تهمت از اونجا بیرونش کنن و پولش هم ندن. واقعا مردم این روزه بد شدن
میدونم عزیزم مادر منم قبلا شاغل بوده سختیاش رو خودم درک میکنم حالا بازم اشکال نداره مردم همینن قصد توهین ندارم الانم برو قشنگ دنبال یه کار دیگه و اونجا رو فراموش کن و حدی یه ذره هم حرصشو نخور و به فکر خودت باش