2777
2789
فدات!آدما چون معامله میکنن هیچی نصیبشون نمیشه!همین انسانیت و قلب مهربون داشته باشی خدا بهت خیلی چیز ...

شپا سعی کن کسیرو قضاوت نکنی   خودت حاجت روا میشی

شیش خطه وایسادی با توپ و تشر با من حرف زدن که تو  چون اینجوری هستی خدا نگات نمیکنه

بدو دس خدای مهربکن قشنگ مشخصه  یک کلام از  شعارای که میدی عمل نکردی خودت  ترک گناه رو خودت اول انجام بده بعد بقبه ارو نصیحت کن

ازونجایی میگم انجام ندادی چون طلبکارانه یک بنده خدارو متهم میکنی که چون فلان جوری خدا اینطوریت کرده

شما تا از چیزی مطمئن نشدی دهانت رو بازنکن   این قدم اول سلوکه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی تو این نینی سایت تاپیک زدع بود

شروع کرده بود ب پخش سوره بقره و اذان و سوره یس تا ۴۰ روز گوش میداد

و نماز شب رو دو رکعت میخوند میگف دو رکعت فقط میخوندمو حاجت گرف در حالی ک نماز شب ۱۱ رکعته

..

فدات!آدما چون معامله میکنن هیچی نصیبشون نمیشه!همین انسانیت و قلب مهربون داشته باشی خدا بهت خیلی چیز ...

نمی شه این طوری گفت بعضی وقت ها آدم واقعا گیر هست و نیاز داره به خواسته اش برآورده بشه 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

من ی تایمی پارسال تایم کوتاهی هم بود مرتب نماز شب می‌خوندم 

خیلییی عالی بود هم خلقیاتم هم روابطم هم آرامش زندگیم

ی آرزوی چند ساله داشتم ک فکر نمی‌کردم اما اوکی شد 

نماز شب واقعا تاثیر داره تازه شروع کردم باز شده فقط ی رکعت وتر رو بخونم سعی میکنم هرشب بخونم

نه ولی یکیو میشناختم اهل نماز شب بود اصلا هم ادم مذهبی نبود ولی نماز شبش ترک نمیشد بهترین ازدواج و تحصیل و خونه زندگی و شغل و بچه نصیبش شد

لطفا درخواست دوستی ندید
من ی تایمی پارسال تایم کوتاهی هم بود مرتب نماز شب می‌خوندم خیلییی عالی بود هم خلقیاتم هم روابطم هم آ ...

اون ارزوت رو هم نیت کرده بودی؟ یا به صورت اتوماتیک خودش براورده شد با نمازشب؟

اگه دوستداشتی بگو حاجتتو

یکی تو این نینی سایت تاپیک زدع بودشروع کرده بود ب پخش سوره بقره و اذان و سوره یس تا ۴۰ روز گوش میداد ...

چون مستحبه عزیزم میتونی حتی فقط ی رکعت وتر و بخونی.حتی مثلا الهی العفو توی قنوتشو میتونی کمتر از ۳۰۰ تا بگی