2777
2789
چجور مذهبی نیستی اون وقت نیت نمازشب کردی؟😳 مگه میشه

چرا نشه!!!!!

چرا همه چی رو پیچیده میکنید

قرار نیست آدم همش سرش تو قرآن و جلسات مذهبی و این داستانا باشه  و هارت و پورت کنه فقط

خدا ب دل آدم نگاه می‌کنه 

اینکه ب خدا نزدیک باشی و بجایی برسی هم ربطی ب مذهبی دو آتیشه بودن نداره

خدارو درست ب ما نشون ندادن

خیلی مهربونتر ازین حرفاس

من مذهبی نیستم فقط با خدا و امام حسین و خانوم ام البنین کانکشن دارم گاهی

اما هروقت از ته دلم صداشون زدم دستمو گرفتن

آدم با حجاب و دائم تو مجالس مذهبی باشم نیستم

اما سرم ب زندگی و بچه هامه سعی میکنم کسی آزاری نبینه ازم

نمی‌دونم اینا چیش عجیبه ک چشاتون اینجوری 😳😳 شده!!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمی شه این طوری گفت بعضی وقت ها آدم واقعا گیر هست و نیاز داره به خواسته اش برآورده بشه

خب ببین انگاری داری ده بی سی چهل میکنی این چه فرقی میکنه؟حالا من این همه راهکار دادم مورد عنایت قرار گرفتم ب هیشکی خوبی نیومده و راهنمایی واقعا نباید ب هیشکی هیچی گف اینجوری بهتره

یک روز دنیا شبیه رویاهامون میشه...🍃
من ی تایمی پارسال تایم کوتاهی هم بود مرتب نماز شب می‌خوندم خیلییی عالی بود هم خلقیاتم هم روابطم هم آ ...

هر یازده رکعت؟

میشه واسه اینکه ازدواج کنم باهاش ،مهرم به دل بیفته و خانواده هامون راضی شن صلوات بفرستی؟ 🥲♥️ تاپیک های چله گروهی تگ ام کنین 😁🌸میگن امام حسین زیر دین هیچ کی نمیمونه، منم امیدوارم یه روز تاپیک بزنم بگم : شغلم + ازدواجم+ ارشدم درست شد 31 شهریور1403

هر یازده رکعت؟

همیشه ن

گاهی همش

گاهی فقط شفع و وتر

گاهی ک وقت خیلی تنگ بود فقط وتر

چون بچه هام کوچیکن گاهی انقد سر و کله میزدم دیر می‌خوابیدم و دیر بیدار میشدم نزدیک اذان اونموقع فقط وتر و میخوندم