2777
2789
عنوان

شما د و س پسراتون در چه حد براتون هزینه میکنن🌚

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 80 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پول شارژ رو قبول نکنید خدایی خیل ضایع س تو دوستی😐

من واقعا خودم قبول نمیکنم ولی اون خودش یهو بی خبر می زنه حتی شده بود اوايل رابطه مون پولش رو براش برگردوندم و یه دعوای شدید سر این قضیه داشتم

امیدوارم  دوستی هاتون به ازدواج ختم بشه ولی یک نکته هم من بگم.

پسردایی من تا حالا صد تا دوست  دختر داشته برای همه هم خیلی هزینه می کنه از کادوهای گرون تا واریز پول به کارتشون  و ... همه کار می کنه براشون ولی تا حالا با هیچ کدوم ازدواج نکرده.

پسرهای این تیپی ممکنه بعد از ازدواج هم برای زنهای دیگه  دست و دلباز باشن 

ولی بدونید پسری که حاضر نیست برای دوست دختر راحت هزینه کنه بعد از ازدواج هم دلش نمیاد برای زنی پول خرج کنه‌‌‌.

عالیهههه دیگه چی میخوای ولی همش نگو مرسی که خریدی ارزش خودتو بدون تا بیشتر خرج کنه حالا تو که زورش ن ...

منم اخه کم خرج نکردم براش کتونی و صندل طبی بیمارستان و هودی و…😐😂ولی دگ میخوام کمتر خرج کنم اون باید بیشتر خرج کنع خب درسته؟چون دوستش داشتم خریدم ولی

من ماهیانه داشتم😐😂راهمون دور بود ولی هروقت میومد دست خالی نبود برا مناسبتا حتما سعی میکرد بیاد کیکای تولدمونو پخش میکردیم بین مردم😁 گاهیم اینترنتی چیزی میخرید میفرستاد خونمون البته من مامانم خبر داشت از همون اوایل که تاحدودی ازش مطمئن شدم به مامانم گفتم یسری یه گردنبند نقره سفارش داده بود الان گردنمه🥲 برا نشونم اومد باهم رفتیم خریدیم کلا دست ودلباز بود از اول 

اره کمتر خرج کن توهم فقط تولد و ولن دیگه نخر اونم پرستاره؟

اره پرستاره درآمد هامون یکیه تقریبا الان ولن چی کنم ک پررو نشه؟ ی اشتباه کردم کادو خوب خریدم الان توقعش میره بالا میخوام بفهمه ک اون باید بیشتر خرج کنه ولی من حس میکنم این حسش رو یکم سرکوب کردم انقد کادو و اینا گرفتم چند بارم کافه اینا حساب کردم چیکار کنم درست شه😐

منم اخه کم خرج نکردم براش کتونی و صندل طبی بیمارستان و هودی و…😐😂ولی دگ میخوام کمتر خرج کنم اون بای ...

عزیزم وقتی تو رابطه عاشقانه هستید طبیعیه که برات هدیه بخره و هزینه کافه و رستوران وظیفشه، نکنه فکر می‌کنید شما باید هزینه بدید؟ دوستی معمولی نیست که ، رابطه عاشقانه اس

بعدم به نظرم شما براش زیاد هزینه کردی.

عزیزم وقتی تو رابطه عاشقانه هستید طبیعیه که برات هدیه بخره و هزینه کافه و رستوران وظیفشه، نکنه فکر م ...

چ بدونم جوگیر شدم واقعا ولی اونم خب هروقت میومد کلی باکس گل و دسته گل و اینا میخرید حالا اشتباهی ک کردم نمیدونم چجوری جمعش کنم و انتظارش یوقت نرفته باشه بالا چیکار کنم ولنتاین مثلا