2777
2789

سی تی رو نمیدونم ولی با ام آر آی بله.

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سی تی رو نمیدونم ولی با ام آر آی بله.

آها ، علائمش رو میدونی؟ من سه ماه پیش یه استرس وحشتناک بهم وارد شد ، اصلا بیخودی ، الان جدیدا سر شونه هام و دستهایم وقتی استرس میگیرم میسوزه ، بالای سرمم وقتی سر میزارن روی بالش پوست سرم انگار حالت کشیده میشه ، همش میگم نکنه ام اس گرفتم !؟

آها ، علائمش رو میدونی؟ من سه ماه پیش یه استرس وحشتناک بهم وارد شد ، اصلا بیخودی ، الان جدیدا سر شون ...

عزیزم ام اس با یه دفعه استرس بعیده ایجاد بشه.

علائمش هم میتونه خواب رفتگی دست و پا بدون دلیل 

عدم تعادل 

دو دو دیدن و تاری دید و این چیزاست.

این علائمی که میگی احتمالا به این خاطره که یکم بدنت حساس شده به استرس.

حالا اگر خیلی استرس ام اس داری ، یه سر برو پیش متخصص مغز و اعصاب؛ خودشون میدونن چه نسخه ای برات بنویسن.

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

عزیزم ام اس با یه دفعه استرس بعیده ایجاد بشه.علائمش هم میتونه خواب رفتگی دست و پا بدون دلیل عدم تعاد ...

مرسی از راهنماییت 

از اون موقع تا حالا دائم استرس دارم ، آره خیلی حساس شدم ، واسه قلب رفتم ، سی تی از سر دادم ، چکاپ کامل دادم ، واسه چشمم رفتم ، همشون گفتن خوبه مشکلی نیست ، ولی همچنان استرس و نگرانی دارم 

مرسی از راهنماییت از اون موقع تا حالا دائم استرس دارم ، آره خیلی حساس شدم ، واسه قلب رفتم ، سی تی از ...

خواهش میکنم🩷

عزیزم اگر میگن مشکلی نیست ، یعنی واقعا مشکلی نیست.

بدتر این استرس بهت آسیب میزنه. 

حساس شدی ، بهش فکر نکنی خوب میشی.

توکل بخدا ، ممنون از هم دلیت

عزیزمی🩷