2777
2789
عنوان

هدف از تولد گرفتن چیه وقتی بعدش میشینن حساب کتاب میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 28 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میگی چی شد؟

کلی هزینه کردم نزدیک ۷. ۸ تومن هدفم فقط جشن بود همه امدن خوردن اخرم با دعوا رفتن بلا فاصله گلایه هاشون ب گوشم رسید الان تولد خودمو پسرم ۶ روز فاصله اس بهمن ماه میخام ببرمش بریم اتلیه همون هزینه خوردو خوراکو میدم کلی عکسو فیلم میگیرم یادگاری بمونه در عوض ن دعوت میکنم ن دعوت میشم

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
پس چرا جاریت گدابازی میکنه

من صداشون نمیکنم اصلا. 

اونا زنگ میزنن دعوت میکنن شوهرم معذب میشه پیش داداشاش میره. 

میریم هم میشینن لقمه هامون رو میشمارن بعدش میگن یا میرن پشت یر حرف میزنن فلانی اینقدر داد اینقدر خورد. 

خب کسی که اینقدر تو چشممشه یه تیکه کیک بیجا میکنه تلفن میزنه کاش شوهرم تو رودروایسی قرار نگیره بیخیال رفتن بشه 

من اصلا اینجوری نیستمبعضیا تو ختم رفتن هم چرتکه میندازن.فلانی برای پدرمون اومد بریمفلانی نیومد نریم

اینو ما هم میگیم.وطور تو غممون کنارمون نبودن ما چرا باید بریم

torob_cheh_kids لباس بچگونه میفروشم برو نگاه کن دوس داشتی فالو کن
من هر سال دخترامو میبرم اتلیه. کیک شفارش میدم با شوهرم میریم باغ رستوران اطراف شهر نه حرف و حدیث میش ...

ولی بچه ها عاشق مهمونی تولدن 

من که تا حالا  نه حرف و حدیث  شنیدم نه حرص خوردم 

البته هرسال مهمون دعوت نمیکنم 

مامان و خواهرم که اصلا دعوت هم نکنم اونا از قبل اماده میشن و میان 

ولی هر دوسه سال یبار زنداداشا و خواهرشوهرمو هم میگم میان کلی  هم به همه خوش میگذره و دورهم لذت میبریم 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

چند روز پیش ،سر ظهر ،دیدم یه خانواده با یک کیک کوچولو اومده بودن پارک و داشتن با دختر کوچولوشون عکس میگرفتن و خیلی صورتشون خوشحال و خندون بود ،خیلی از کارشون خوشم اومد ،سر جمع عکساشون پنج دقیقه هم طول نکشید و بعدش رفتن.

ولی بچه ها عاشق مهمونی تولدن من که تا حالا نه حرف و حدیث شنیدم نه حرص خوردم البته هرسال مهمون دعوت ...

اره اونطوری خوبه. 

منم خدایی از خودم تعریف کردن نیست به خدا مهمون بیاد خونمون اصلا به چشمم نیست چی خورد چی نخورد. 

من دوبار رفتم تولد اینا ده بار تو روم گفتن ما با غذا نوشابه و ماست خریدیم 😬خب خریدی که خریدی بدون دعوت نیومدیم که خبرت خودت دعوت کردی ماهم تو رودروایسی اومدیم دیگه گفتنت چیه کلا اخلاقشونه لقمه مهمون میشمارن بعدا میرن میگن اینور اونور

اینو ما هم میگیم.وطور تو غممون کنارمون نبودن ما چرا باید بریم

چی بگم والا

من می گم ادم جایی میره برای رضای خدا میره

نه اینکه تا دهها سال بعد منتشو بزاره

من خودم پدرم فوت کرد انقدر  غمم بزرگ بود که تمام عالم هم جمع میشدن ذره ای کم نمی کرد

یه عده از اونایی که اومدن 

حالا گربه شونم میمیره توقع دارن بریم

تموم نمیشه این بدهی ما

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮