2777
2789
عنوان

چرا بعضیا فکر می‌کنن لاتی و چال میدونی حرف زدن خیلی جذابه

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 29 پست
حرف اون بد درست اما شما هم جو زده نشو دیگه ،قانون رو نمیخواد اطلاع بدی از جانب استاد هم نظر نده

من نمی‌تونم بدون اجازه‌ی استاد شماره‌ش رو بفرستم

بعدشم می‌تونست مؤدبانه صحبت کنه

حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ای که بستی راه را در کوچه ها بر فاطمه/گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود💚کاربری دوممه. اسم کاربریم اشتباه شد😐💔🤦🏻‍♀️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جوابشووووو بدههههه من جای تو عقده کردم وای 👺

منم سر همین که جوابشو ندادم دارم حرص می‌خورم دیگه

روانی

حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ای که بستی راه را در کوچه ها بر فاطمه/گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود💚کاربری دوممه. اسم کاربریم اشتباه شد😐💔🤦🏻‍♀️

یه کلام میگفتی نمیشه بدون اجازه شماره دادخودت فضول بازی دراوردی جوابتو داده

بله درسته خیلی هم قشنگ و در کمال ادب جواب داده

کار من اشتباه بود واقعا

الان میرم ازش معذرت خواهی می‌کنم

روانی ؟😐

روانی با اون پسره بودم🥴

😂😂 خدایی برو جوابشو بده دیر نشده

😂😂😂

فعلا که چند نفر تشخیص دادن من مقصر بودم

باید برم ازش معذرت خواهیم بکنم🗿

دانشگاه نیست که بی‌صاحاب موندهچال میدونهما اصلا از این مدل حرف زدنا توی خانواده‌مون نداریم، واسه همی ...

منم همین بودم تومدرسه حتی دانشگاه چون کلا دختر سربه زیر و اروم زرنگ بودم یکسریا خیلی اذیت میکردن بقول خودت تو خانواده هم از این مدل حرف زدن ها نداشتیم همش به ساعت نگاه میکردم زودتر تموم بشه از اونجا برم 😩😩

نَبود وُ نیستُ و نَخواهَد بود عَزیزتَر اَز تو بَرایِ مَن جانِ مَن:)A🫀✨️️ 

منم همین بودم تومدرسه حتی دانشگاه چون کلا دختر سربه زیر و اروم زرنگ بودم یکسریا خیلی اذیت میکردن بقو ...

خیلی بده واقعا

من که دیگه از ترم بعدی نماینده نمیشم

همش دردسر و توهینه

کلا با هیچ کدوم از بچه ها هم دوستی نمی‌کنم، همشون بعد از یه مدتی ذاتشون رو نشون میدن

خیلی بده واقعامن که دیگه از ترم بعدی نماینده نمیشمهمش دردسر و توهینهکلا با هیچ کدوم از بچه ها هم دوس ...

اره خوب کاری میکنی اصلا بهشون محل نذار مهم کار خودت باشه

نَبود وُ نیستُ و نَخواهَد بود عَزیزتَر اَز تو بَرایِ مَن جانِ مَن:)A🫀✨️️ 

جوابش واسه ادمایی که فکر میکنن رییس دانشگاه هستن خوب بوده

شما هم از امثال همونید

ترجیح میدم با آدمای بددهن و کسایی که توی خانواده بزرگ نشدن، دهن به دهن نشم