2777
2789
عنوان

حس شیشمی هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 147 پست

گلم تو رو خدا به من جواب بده 

ماشینشون چیه ؟

حس اون نسبت به من؟( به هم می‌رسیم

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طلسمم باطل شده؟ دشمنم کی تقاص پس میده؟ چکاذکنم خدا دشمنممو بکشه😭

طلسم باطل شده اما ببخش و بگذررررر که خدا هم از تقصیرای تو بگذره اگر نگذری خودت آسیب میبنی به خدا واگذار کن ...

ماه تولدم و رنگ چشمم 

لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀

میشه لطفا بگی دکتر میشم یا نه و ایندم چجوریه مرسی عزیزم

قطعا رشته پزشکی رو میاری اما استمرارت اگ سخت باشه و جا نزنی

راجب آینده نمیتونم نظر بدم کلی و تک سوالی آینده رو جز خدا کسی نمیتونه پیش بینی کنه خیره انشالله

مجرده اما تو رابطه اس

سلام خصوصیات ظاهریمو بگو

حس مهدی به من چیه و باهاش ازدواج دارم؟

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم