2777
2789
عنوان

بوی پیاز داغ میاد دارم دیوونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 51 پست
بعد ببخشید چند ساعت میکشه بپزه تو زود پز نخود لوبیا .؟ مثلا امشب خیس کنم یا الان خیس کنم تا فردا که ...

راستشو یخوام بگم من تو عمرم از زودپز استفاده نکردم .تو قابلمه عادی ۴الی ۵ساعت

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
وای ممنونم .خود آش رو که زود پز نمی خواد؟ فقط لوبیا و نخود؟ و اینکه ادویه هم نمک و فلفل میزنم . زردچ ...

اره عزیزم فقط لوبیا و نخود رو بزار 

بعدم درشون بیار بزار روی گاز عدس اضافه کن 

از هرکدوم یک کاسه ماست خوری کافیه بزاری 

اره به پیازت موقع سرخ کردن ادویه و فلفل و نمک بزن 

یکم از پیازت قاطی آش کن باقیشو بزار برای تزیین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای داخل زودپز یک ساعت امادس

اره میدونم 

ولی خب من یکم سنتی آشپزی میکنم 😂😁

مثلا من بشخصه تابه و قابلمه روحیو به قابلمه های تفلون ترجیح میدم

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
اره میدونم ولی خب من یکم سنتی آشپزی میکنم 😂😁مثلا من بشخصه تابه و قابلمه روحیو به قابلمه های تفلون ...

خب چ فرقی میکنه عادی ابپز کردنش پنج ساعته با زودپز یک ساعت هم گاز کمتر مصرف میکنی هم زود امادست سبزی  و بقیه چیزارو که اخر سر اضافه میکنن

اگر زودپز داری لوبیا و نخود بزار بپزن بعد درشون بیار بزار روی گاز عدس اضافه کن عدست که پخت سبزی آش ا ...

زعد ببخشید سبزی چقدر بمونه رو شعله؟ و بعد که رشته میریزی اون چقدر بمونه؟ ادویه هم اخر اضافه میکنین؟ شرمنده استاد خیلی سوال پرسیدم

زعد ببخشید سبزی چقدر بمونه رو شعله؟ و بعد که رشته میریزی اون چقدر بمونه؟ ادویه هم اخر اضافه میکنین؟ ...

حبوباتت که پخت سبزی و رشته اضافه کن  سی چهل دقیقه بپزه اوکیه

ادویه رو باید به پیاز داغ بزنی 

ینی پیاز و سیر و ادویه و فلفل نصفشو قاطی اش کن نصفشو بزار برا تزیین 

نمک هم به آش اضافه کن 

حبوباتت که پخت سبزی و رشته اضافه کن سی چهل دقیقه بپزه اوکیهادویه رو باید به پیاز داغ بزنی ینی پیاز ...

شما پیاز داغ رو اول با روغن میریزین تفت میدین برا اش تو همون قابلامه بعد ادویه؟ و اینکه پس سبزی و رشته با همم میشه ریخت؟ خیلی لطف کردی عزیزم یاد گرفتم ممنونم از محبتت 

خب چ فرقی میکنه عادی ابپز کردنش پنج ساعته با زودپز یک ساعت هم گاز کمتر مصرف میکنی هم زود امادست سبزی ...

میگم دیگه من قدیمیم 

ترجیح میدم تو همون قابلمه بزارم 

آخه از زودپزم خاطره بد دارم 

زودپزمون از این قدیمیاش

به زمانبندی خدا شک نکن❤️