2777
2789
عنوان

چطوری راضیش کنم خونه بگیره🤔😍توروخدا خانمای منطقی بیان❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 22 پست
ندیدم اها خب من اگه شرایط خودم بود میومدم اینجوری میگفتم که همش براش مثال میزدمپسرخالم اینا تو یه خو ...

اونقدر بهش گفتم پشت گوشی البته

اینبار مبحوام تو حضوری برم بگم شاید اثر کرد

آخه الان باید عقد کنیم تا بتونیم سال بعد بگیریم ولی اون میگه پول انگشتر رو هم نداره 🙄

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
اره میگم بهش امیدوارم تا اون موقع خونه نکشه بالا🥲

زودتر اقدام کن سال دیگه وحشتناکتره 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اونقدر بهش گفتم پشت گوشی البتهاینبار مبحوام تو حضوری برم بگم شاید اثر کردآخه الان باید عقد کنیم تا ب ...

این داستانی که من گفتم حالا واقغی بودا یه بلاهایی سر ادم میاد....

وقتی مرتب بشنوه به فکر می افته 

یه رینگ سبک نمیشه بگیرین 

یجوری با کمک خودت باید هندل کرد

https://abzarek.ir/service-p/msg/2030756ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

زودتر اقدام کن سال دیگه وحشتناکتره

فک نکنم راضی بشه ب ازدواج الان 

دیگه باید بهش وقت بدم یکم جمع کنه پول برا عقد و اینا 

ک فک کنم کم کم میکشه برا بعد محرم سال بعد

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
این داستانی که من گفتم حالا واقغی بودا یه بلاهایی سر ادم میاد....وقتی مرتب بشنوه به فکر می افته یه ر ...

یه رینگ سبک میشه حتما

ولی خب ببین اینم هس ک من میگم اگه الان طلا نخره بعدا هم موقع خرید خونه طلایی نداره ک بفروشه بخره 

یه رینگ سبک میشه حتماولی خب ببین اینم هس ک من میگم اگه الان طلا نخره بعدا هم موقع خرید خونه طلایی ند ...

خب حالا عقد کنین 

وام ازدواج هم میاد 

بعد خورد خورد طلا بگیرین

طلای اب شده دست دو 

انلاین 

کم کارمزد دلار اصن هر چی پولتون بهش خورد 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2030756ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

اونقدر بهش گفتم پشت گوشی البتهاینبار مبحوام تو حضوری برم بگم شاید اثر کردآخه الان باید عقد کنیم تا ب ...

پسری که اینجور میگه فقط باعث عقب افتادگی میشه بگو یا بیا یا کلا برو مگه یه انگشتر و جشن چقدر خرجشه نهایتش رو هم ۷۰تومن . دورهمی جشن کوچولو . مگر اینکه در حال بازیه

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
منم همینطور ولی اون درگ نمیکنهنمیدونم چطور بفهمونم بهش

سلام عزیزم میدونم ربطی به تاپیک تون نداره عزیزم راجب عمل رحم مادرتون سوال داشتم مادرتون رحمشون رو دراوردن؟ اگه آره میشه توضیح بدیدمادرتون مشکلش چی بود که دراوردن من برای مامانم خیلی استرس دارم