2777
2789
عنوان

چرا یه روز دلم حجاب میخواپ یروز نه

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 40 پست

من همیشه چادری بودم همیشه ام گذاشتم کنار 

ی شب بدترین روز زندگیم بود خیلی خواب بدی دیدممم  بعد اون ازش بدم میاد با اینکه می‌پوشم ها ولی خوشم نمیاد .... 

(:A__•~•__M:)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در دوران نوجوانی آنقدر معلم دینی چرت و پرت میگفت یه مدت همین طوری بودم حس میکردم در آتش جهنم خواهم س ...

من معلم دینیمون فقط میگه با لحن مناسب حرف بزنین اصلا هیچی درباره اینکه حتما حجاب کنید و اینت نمیگه 

لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀

🗿تو برو یه روانشناس

😂😂

لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀

من معلم دینیمون فقط میگه با لحن مناسب حرف بزنین اصلا هیچی درباره اینکه حتما حجاب کنید و اینت نمیگه

به هر حال تو ناخداگاه اثر میزاره بزرگ شی راهتو پیدا میکنی

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                    بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچها جدا از این من چند روزه دارم فکر میکنم اگه ی دختر مثلاً چتری داشته باشه و با مانتو کوتاه و نمی‌دونم شال و اینا باشه بعد محرم پابرهنه بره فقط چند لحظه برای نظرش بعد شما تعجب میکنید ؟ مثلا قبول نیست ؟ مسخره میکنن آخه من قشنگ یادمه ی نفر خیلی بد سر تا پامو نگاه کرد بعد اون حس میکنم کارم دلقک بازی بوده بیشتر 

(:A__•~•__M:)
حرفشون

حرف کی؟

صبر کن به محض اینکه فارغ التحصیل بشی از مدرسه همه چی درست میشه خودت راهتو پیدا میکنی دیگه کسی نیس با اراجیف روی تو اثر بذاره

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://abzarek.ir/service-p/msg/2029904

آره ۱۶

طبیعیه هنوز خط فکری مشخصی برای خودت پیدا نکردی💚

هنوز زوده گلی نگران نباش

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

آره ۱۶

شما شل حجابی.

نیاز نیست حتما چادری بشی که یه روز بپوشی،یه روز نپوشی،بعدم بگن همه چادریا اینجورین.

شما میتونی یه مانتوییه خوش تیپ و موقر با حجاب باشی.البته نه حجاب استایل.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷