2777
2789
عنوان

چرا یه روز دلم حجاب میخواپ یروز نه

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 40 پست
حرف کی؟صبر کن به محض اینکه فارغ التحصیل بشی از مدرسه همه چی درست میشه خودت راهتو پیدا میکنی دیگه کسی ...

مثلا میرم بیرون یهو یاد حرف کسی میفتم که میگن با موهات اویزون میکننتون 

یا اینکه شما موهاتونو میریزن بیرون مردا نگاه کنن 

یا کمبود توجه دارین

لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مثلا میرم بیرون یهو یاد حرف کسی میفتم که میگن با موهات اویزون میکننتون یا اینکه شما موهاتونو میریزن ...

ولشون کن مگه اونا مردن اونور رو دیدن انقد با جزئیات میدونن چه اتفاقی در انتظارمونه؟😂

هر راهی که پیش میگیری بدون عذاب وجدان باشه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://abzarek.ir/service-p/msg/2029904

ولشون کن مگه اونا مردن اونور رو دیدن انقد با جزئیات میدونن چه اتفاقی در انتظارمونه؟😂هر راهی که پیش ...

🤣🤣🤭اره مردن دوباره برگشتن 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
🤣🤣🤭اره مردن دوباره برگشتن

🤣🤦🏻‍♀️

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://abzarek.ir/service-p/msg/2029904

ولشون کن مگه اونا مردن اونور رو دیدن انقد با جزئیات میدونن چه اتفاقی در انتظارمونه؟😂هر راهی که پیش ...

😂😂من خودم به شخصه اصلا راحت نیسم با چادر یعنی راه میرم چادر میره زیر پام شال و همچیم میوفته بدتر میشه

لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀

😂😂من خودم به شخصه اصلا راحت نیسم با چادر یعنی راه میرم چادر میره زیر پام شال و همچیم میوفته بدتر م ...

حجاب داشتن یا نداشتن یه تصمیم شخصیه که به تو احساس رضایت و راحتی بده

من خودم هیچوقت با حجاب کنار نیومدم رضایت خودم تو بی حجاب بودنه

ببین حال خودت با کدوم بهتره

حجاب داشتن یا نداشتن یه تصمیم شخصیه که به تو احساس رضایت و راحتی بدهمن خودم هیچوقت با حجاب کنار نیوم ...

منم مثل شما 

منم مثل شما

پس همین مسیرو بدون عذاب وجدان ادامه بده