2777
2789
عنوان

دختر بودن خیلی خرج داره😭😂

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 59 پست
تارت بهتره یا کالیستا دختر پرخرجمون کدومو استفاده میکنه 🤣؟

😂😂😂

تارت خیلی گروونه دلم نمیاد هرروز استفاده کنم ک😂

البته خیلیم سنگینه

من کلا روزانه کانسیلر نمیزنم ولی دوستم کالیستا میزنه راضیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا حداقل یکیشو ک داریلوازم بهداشتی و لباسهمینم کلی خرج داره😂

من اینقدر مونده🤏 تا پسر شدنم

🤣 روی لباس هم حساس نیستم

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

آبرسان مرطوب کننده سیمپل خوبه قیمتشدیگه نیاز نیست جدا مرطوب کننده ام بگیرین

خودت میزنی پوستو سیاه نمیکنه

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زودتر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تایپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

اینایی که گفتی من از نزدیک ندیدمشون😂😂😂😂😂🤏

شده تا حالا مجبور شی لبخند فیک بزنی ولی همون لحظه بغض کنی و از چشات بی اختیار اشک بریزه خیلی حس عجیبیه کسی که تجربش کرده درکم می‌کنه                                                                                      بعضی آدما تو ظاهر قوی اند تو درونشون غوغاست        🖤🖤🖤🤕

خواهر دور خودت برگ میپیچی میری بیرون؟😂😂

لوازم ضروری رو چرا خرید میکنیم😂

شده تا حالا مجبور شی لبخند فیک بزنی ولی همون لحظه بغض کنی و از چشات بی اختیار اشک بریزه خیلی حس عجیبیه کسی که تجربش کرده درکم می‌کنه                                                                                      بعضی آدما تو ظاهر قوی اند تو درونشون غوغاست        🖤🖤🖤🤕