2777
2789
عنوان

اخرش من نفهمیدم زایمان سزارین بهتره یا طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 1385 بازدید | 140 پست

هر زایمانی عوارض خودشو داره زیاد درگیرش نشو 

هر چی بیشتر بپرسی بیشتر سردرگم میشی با دکتر مشورت کن بزار اون راهنماییت کنه اینجا هرکس تجربه ی خودشو میگه یکی سزارین خوب براش یکی نه ، یکنفر با طبیعی مشکل نداشته اما یه نفر دیگه با طبیعی داغون شده.....یه نسخه رو نمیشه برای همه پیچید بدن رسیدگی دکتر آستانه تحمل درد و.....برای هرکس متفاوته

🌸در پیشگاه خدای من هیچ آرزویی محال نیست🌸

عزیزم عاقلانه نگا کنیم هر کدوم ی معایب و ی مزایایی دارن شما باید ببینی کدوم بیشتر ب نفعه خودت و بچته ولی نظر شخصی من اینه ک تو ایران با این شرایط و امکانات سزارین بهتره تا طبیعی 😐

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طبیعی هم بخیه داره البته.من خواهرم نمیتونست بشینه از دردش

بخیه اش نسبت به تعداد بخیه سزارین خیلی کمتره

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
برای زایمان بعدی ممکنه مشکل پیش بیاد برای کسایی که سزارین کردندوره نقاهتش بیشترهاحتمال پارگی رحم بیش ...

خب زایمان سزارین لیزری هم بخیه داره ؟ 

روزای خوب توی راه😎✌🏻

انشالله نی نی به سلامتی بیاد مرسی از توضیحاتت عزیزم

مرسی قشنگم همچنین 

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

عزیزم عاقلانه نگا کنیم هر کدوم ی معایب و ی مزایایی دارن شما باید ببینی کدوم بیشتر ب نفعه خودت و بچته ...

من مامانم سزارین کرد منو بخاطر چاقالو بودم 

ولی زن عموم سه روز بعد مامان من  طبیعی زایمان کرد اون مامانم میگه روز های اول اینا همش حالش بد بود شبی مورده ها بود من شنگول و باحال ولی بعد 15 سال من هنوز نمیتونم سنگین بردارم بخاطر بخیه هام فشار به کمرم ک آمپول زدن هنوزم درد داره ولی زن عموم انگار ن انگار

ی دخمل ناناز

کاملا موافقممن موافق صد در صدی سزارین هستم ولی عوارض روحی روانیش غیر قابل انکاره

من مامانم بدنش به دارو های بیهوشی واکنش نشون میده

بعد از یک ماه از عمل کمرش انقدرررر وحشتناک بود حالش

خیلی بد بود هنوز که هنوزه سه ساله داره داروی اعصاب میخوره

میگه بعد از زایمان هاش هم همین قدر اذیت شده بوده

دارو های بیهوشی که تزریق میکنن تاثیر داره عزیزمانقدر راحت هم نیست..

بیهوشیو نمیدونم من بی حس بودم تجربه نکردم ولی خواهرم بیهوشی بود بهتر بود من کمردرد دارم بخاطر تزریق بیحسی اون ولی این کمردردا رو نداره البته متخصص ستون فقرات بهم گف ربطی به بیحسی نداره مشکل کمرت ولی خودم تحقیق کردم دیدم تو بعضیا این کمردردا رو اورده 

بیهوشیو نمیدونم من بی حس بودم تجربه نکردم ولی خواهرم بیهوشی بود بهتر بود من کمردرد دارم بخاطر تزریق ...

اره چون بعضیا ممکنه برای اولین بار عمل شون باشه کلا

نمیدونن ولی بدنشون حساسه به دارو ها

خیلی اذیت میشن سر همین اعصاب و روان

خیلی

اونو دیگه نمیدونم😂😂ولی سزارین حین زایمان درد نداری بعدش درد داری که به نظرم سخت تره اون موقع با یه ...

خداییش چقد ما زنا بیچاره ایم 

چرا مردا نمیرن جای ما زایمان کنن همون درد پریودی بخدا مارو کفاف میده😐😂💔

روزای خوب توی راه😎✌🏻