2777
2789
عنوان

اخرش من نفهمیدم زایمان سزارین بهتره یا طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 1385 بازدید | 140 پست

سز کن بعد طبیعی کن البته تو بچه دوم 

هر دو رو تجربه کن به این میگن زایمان وی بک

شده تا حالا مجبور شی لبخند فیک بزنی ولی همون لحظه بغض کنی و از چشات بی اختیار اشک بریزه خیلی حس عجیبیه کسی که تجربش کرده درکم می‌کنه                                                                                      بعضی آدما تو ظاهر قوی اند تو درونشون غوغاست        🖤🖤🖤🤕

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداییش چقد ما زنا بیچاره ایم چرا مردا نمیرن جای ما زایمان کنن همون درد پریودی بخدا مارو کفاف میده😐� ...

من یه ۱۶ هفته سقط داشتم مردم از درد محافظ بغل تخت رو چنگ میزدم و حس میکردم قشنگ یه چاقو دارن میکشن زیر شکمم خیلی وحشتناک بود ولی کل دردم دو ساعت بود بعد که تموم شد دیگه هیچ دردی نداشتم

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

سزارین بعد عمل درد داره 

طبیعی حین عمل 

ولی ترجیح من گزینه سومه یعنی بچه بی بچه🤣

والا کی حوصله داره😅

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

سز کن بعد طبیعی کن البته تو بچه دوم هر دو رو تجربه کن به این میگن زایمان وی بک

خب میگفتن نمیشه که اول سزارین بعدش طبیعی 

فک کنم منظثرتون برعکسشه؟؟

روزای خوب توی راه😎✌🏻

خب میگفتن نمیشه که اول سزارین بعدش طبیعی فک کنم منظثرتون برعکسشه؟؟

نه چرا میشه دکتر با در نظر گرفتن لگن بعد سزارین طبیعی می‌کنه زایمان وی بک اسمشه و باید حداقل ۷ سال بگذره از روی سزارینت

شده تا حالا مجبور شی لبخند فیک بزنی ولی همون لحظه بغض کنی و از چشات بی اختیار اشک بریزه خیلی حس عجیبیه کسی که تجربش کرده درکم می‌کنه                                                                                      بعضی آدما تو ظاهر قوی اند تو درونشون غوغاست        🖤🖤🖤🤕

من یه ۱۶ هفته سقط داشتم مردم از درد محافظ بغل تخت رو چنگ میزدم و حس میکردم قشنگ یه چاقو دارن میکشن ز ...

اره من خودمم سابقه سقط دارم 

خیلیییی سخته

روزای خوب توی راه😎✌🏻

اره من خودمم سابقه سقط دارم خیلیییی سخته

انشالله صحیح و سلامت نی نی رو بغل کنی❤️🌱

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
اووووو😨۷ سااال

۵ سال نهایتشه

دوستان کسی اینجا هست  بچش شیر خشک خورده باشه الان بزرگ شده و سالمه 

؟؟؟ 

من مامانم سزارین کرد منو بخاطر چاقالو بودم ولی زن عموم سه روز بعد مامان من طبیعی زایمان کرد اون مام ...

عزیزم گفتم ک هر کدوم مزایا و معایب خودش و داره طبیعی هم زایمان میکنن افتادگی رحم پیدا میکنن و ...ولی هر کس با توجه ب شرایطش باید انتخاب کنه مثلا مثه مادر شما بچه بزرگتر از حد معمول و سنگین باشه دیگه ناچار سزارین کنه انتخابی نداره نشد جونش ب خطر میفته!

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!