2777
2789
عنوان

به همسرم گفتم سال جدید این چیزارو لازم دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 5627 بازدید | 236 پست
برعکس این چنین خانم ها موفق تر و دوست داشتنی ترن خواهرم درست چنین اخلاقی داره شوهرش براش میمیره اما ...

😑بمیرم برا شانست  ولی کم کم توقعاتو ببر بالا از کم شروع کن بعد زیاد و زیاد 😀منم اصن نمیتونستم بگم حتی برا خونه خرید کن  ولی کم کم عوض شدم چون ادم مظلوم و کم توقع کم دیدع میشه هرچی پرتوقع تر میشم والا بیشتر دوسم داره 

یه شوهر  خیلی مهربون خیلی عصبی دارم🤨❤️😎 خیلی خیلی  هم دوسش دارم 🥰😘😘😘😘😍❤️💙💜
به نظرم خواسته هاش تو طی یک سال معقوله اما در صورتی که خودش هم تلاشی بکنه...لحنشم به شدت وایب کسایی ...

عزیزم نرسیدنِ چی؟

۷_۸ ساله زنشه،انتظار دارین بره از پدرش اینارو بخواد؟

خب از شوهرش باید بگیره دیگه

خدای مهربونم سیپورت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همین توقع زنا وبچه های کارمندای بانکه که مملکت رو گند برداشته هر چی دزدی واختلاص میکنن هرچی هم وامه ...

بالاتر بهش گفتم درامد شوهرای ما حلاله کارمند بانک نیستن

اقایون درخواست دوستی ندن  

پیام بعضی از خانوما واقعا وایبش از تاپیک اسی بدتره 

همین خانم اگه برعکس این چیزا رو هم میگفت یه جور دیگه اذیتش میکردین حد تعادل ندارین؟

حتما این خانوم وضع شوهرشو میدونه زندگی میکنه با طرف میفهمه میتونه از پسش بربیاد یا نه 

لحن این خانم هم طنز گونه اس

به اعصابتون هم مسلط باشید 

"قشنگ حالیمه دوروبَرم چی میگذره..."ولی هرچیزی لایق توجه مَن نیست...💚🌱
همین توقع زنا وبچه های کارمندای بانکه که مملکت رو گند برداشته هر چی دزدی واختلاص میکنن هرچی هم وامه ...

عجب .

امیدوارم اون دنیا  یا همین دنیا جواب تهمتی زدی بدی.

تو مگه میدونی شوهر من جز شغلی که داره کار دیگه داره یا نه؟

اره .قبلا تیزهوشان میرفتی؟

اره 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

عزیزم نرسیدنِ چی؟۷_۸ ساله زنشه،انتظار دارین بره از پدرش اینارو بخواد؟خب از شوهرش باید بگیره دیگه

مگه خواسته هامونو‌ حتما باید از یکی طلب کنیم؟

پدر شوهر برادر...

خودمون چی پس؟ خداروشکر سالمیم...هم عقلی هم جسمی

پس خوبه که خودمونم تو این شرایط اقتصادی دستمون بره تو‌جیب خودمون...من معتقدم همه چیز باید تو زندگی مشترک،مشترک باشه...چه شغل و درامد چه خونه داری و ...

نه دیگه نشد قرار نیست همه رو به یه چشم ببینیم،خیلی از آقایون تو این دوره برای تامین نیاز خانواده شون هم اضافه کاری میمونن هم شغل دوم دارن

مردای بی عرضه یه تکون بخورن😂فراروونی و پول ورزق روزی زیاده فقط عرضه میخواد مردای تنبل تکون بخورن

اگر شوهر خسیسی مثل من نصیبت شود چکار میکنی در صورتی ک ماشین سنگین داره و درآمد خوب فوق العاده کاری اما در پول خرج کردن انگار عزائیل سراغش میاد 

اخی چرا بهت برخورد؟

میخواستی چشمای نابینات باز کنی یه شوهر درست حسابی بکنی

تا یه خانم نوشت یا گفت من میخوام سال بعد قابلمه بخرم انقد فشار نخوری گلم... برای دو تیکه ظرفو یه شمال انقد داری فشار میخوری تا لحظه اخر تو تاپیک موندی  اگر میگفتم میخوام ویلا بخرم سکته رو زده بودی🤣حسود نباش خوشگلم.دلتو بزرگ گن شاید خدا هم یه نگاهی ب دلت کرد

اره بابا کم ندیدم ازین ادماشوهراشون بیچاره مجبورن بسازن اهل زندگی ان

وای یا حسین مگه این زن چی خواست؟؟؟ از کجا میدونید شاید بعد سالهاااا یه چیزی خواسته؟بعد یه عالم فداکاری

وای.

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون