2777
2789
عنوان

به همسرم گفتم سال جدید این چیزارو لازم دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 5629 بازدید | 236 پست
یاد بگیرن با یه لقمه نون زندگی نکنن.از شوهرشون طلب کنن اونم بلکه از مفت خوری و تنبلی دست بکشه بره دن ...

خوشبختانه طرز فکر ما این نیست 

نه شوهرمون مفت خوره 

نه من ندید بدید و تازه ب دوران رسیده 

هر کدوم ب اندازه و در حد عقل و شعورمون زندگی میکنیم 

شما هم با فلسفه ی میخواست زن نگیره ، برو جلو 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
ب من چه میخواست زن نگیره🤣

فکرکنم حوصلت سررفته مخصوصاهمچین تایپکی زدی واینجوری جواب میدی  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه میلیاردددددددد ؟؟؟؟؟😂😂مگه گفت برو از خونه جنیفر لوپز برام قابلمه بخر؟؟

دستبند طلا ۲۰۰ تومن 

سرویس قابلمه و سرویس ۱۸ نفره ۶۰ تومن 

گوشی ۱۰۰ 

سفر اصفهان و شیراز و شمال با هم ۱۰۰

سفر کیش ۵۰ 

همین شد بیشتر از ۵۰۰ میلیون 

داخل ماه باید بیشتر از ۴۰ میلیون کنار بزاره واسه این کار 

خرج پوشیدن و خورد و خوراک زندگی و .. رو اصلا حساب نکنیم

دُنیا ارزِش اَخم کردَناتو نَداره 🎀

من براش فرستادم عشقم امسال یه دونه از اون چرخ خیاطی دوکله ها میخوام گفت ولمون کن بابا عصر بیا بریم یه پالتو بخر فکر خیاطی از سرت بیفته 😑

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را ؟💔
خوشبختانه طرز فکر ما این نیست نه شوهرمون مفت خوره نه من ندید بدید و تازه ب دوران رسیده هر کدوم ب اند ...

مشخصه تاحالااز ندیک همچین چیزهایی روندیده اونی ک چشمو دلش سیره  اینجور خودنمایی نمیکنه

من دوست دارم جار بزنم.تو چرا انقد فشار خوردی؟خوشت نیومد بگذر برو ..یاد نگرفتی هنوز؟؟😂

والا گفتم که چیزایی که واسه تو ارزوعه ما میریم همون روز از مغازه میخریم😂 قابلمه چیه که حالا جزو لیست خریدامون باشه برای سال بعد 😂🤣🤣🤣🤣🤣 

مشخصه تاحالااز ندیک همچین چیزهایی روندیده اونی ک چشمو دلش سیره اینجور خودنمایی نمیکنه

تو هم معلومه این چیزارو ندید انقد این تاپیک بهت فشار اورده دهنت وا مونده😂

همین توقع زنا وبچه های کارمندای بانکه که مملکت رو گند برداشته هر چی دزدی واختلاص میکنن هرچی هم وامه که برای خودشون ودور وبریاشون ورمیدارن خانوم همچین میگه تلاشش رو بیشتر کنه که انگار شوهرش تاجره  شوهرت یه حقوقی که حقشه میگیره تلاس بیشترش نهابت دوساعت اضافه کاره ولی میبینیم که کارمندای بانک ها مخصوصا معاونا ورییسهاشون بهترین زندگی رو بین بقیه کارمندای دولتی دارن  چون دستشون توی جیب مردمه  

باشه قول بده ب اعصابت مسلط باشی فقط😙

هرکسی مخالفتها ، اسم اعصاب روش می‌ذاری 

در حالیکه معلومه خودت بشدت حرص خوردی از این جمله هایی ک شنیدی 

ی روزی هم همون شوهر بدبختت،،، چنان حرف بارت کنه که پیش خودت بگی یهو چی شد 

مردها هم تحملشون حدی داره 

زن گرفته ،، نه طلبکار 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
به نظرم خواسته هاش تو طی یک سال معقوله اما در صورتی که خودش هم تلاشی بکنه...لحنشم به شدت وایب کسایی ...

دقیقا برای یکسال معقوله،به هر حال به عنوان یه همسر و مادر داره زحمت میکشه ولی لحن آدماست که باعث سوء تفاهم میشه،حکایت بفرما و بشین و بتمرگه