2777
2789
عنوان

به همسرم گفتم سال جدید این چیزارو لازم دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 5698 بازدید | 236 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ترکیه هتل خوب بخای بری هزینه خوب بکنی خیلی گرونتر در میاد.دیگه نخواستم بهش زیاد فشار بیارم🤣ولی کیش ...

اگه کیش یکبار رفتی دفعه دومش واقعا یک سفر چرته. 

ترکیه اصلا تو هتل زیاد نیستی ک بخوای حتما هتلت خوب باشه. اگه خرید نکنی و فقط بری استانبول گردش و تفریح. دو نفری با ۷۰ جمعه

کاری ب خواسته هات ندارمکی دیگه الان ظروف چینی استفاده میکنه با این همه ظرف جدید ک اومده😑😆

والااا

چینی خیلی سنگینه😂💀

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                   

چرا باید قناعت کنیم واقعا نمیدونم واقعا🤔

ببین عشقم یه نگاهی به اخبار وظعیت طلا و دلار بندازی متوجه بحرانی که تمام کشور دچارش هستن میشی،همه ی اونایی که شاغلن و کار و کاسبی دارن اوضاع کارشون خرابه،من خودم مدیر دفتر یه اتحادیه هستم با کلی زیر مجموعه،خیلی از واحد هایی که زیر نظر ما بودن به خاطر همین اوضاع مجبور شدن  تعدیل نیرو کنن یا تعطیل کنن،من نمیگم نباید خرج کنه چرا که نه داشته باشه بله ولی باید یکم آینده نگر هم باشیم تو این شرایط به نظرم یه ذره توقعاتمون کمتر باشه بهتره زندگی به مرد اگه سخت بگذره اخلاق بدش تو زندگی زناشویی تاثیر منفی میذاره واقعا

اصفهان.کاشان.شمال .قشم و کیش این شهرارو دوست دارم هی دوست دارم برم

مسافرت که خیلی عالیه ولی عوض کردن هرسال ظرف و ظروف  چه سودی داره پولاتو جمع کن طلا بخر 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
میخواست زن نگیره عزیزم.همین که هست☺️

خب دیگه 

ذره ای از عشق و محبت تو کلامت نیست 

من روی حرفم با خانومایی بود ک شوهرشون رو دوست دارن ..

وگرنه شما که معلومه ذره ای ، دلسوز شوهرت نیستی 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣بیاید یه چالش از همین راه بندازیم انصافا شات بگیرین هرچی شد حتی اگ مسخره بازی ...

خوبه 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

والاااچینی خیلی سنگینه😂💀

عزیزم بهترین هتلای پنج ستاره هم چینی استفاده میکنن.کلاس کاری چینی با آرکوپال و اینطور چیزا مقابسه نکن.

چینی همیشه رده اور بود بعد بقیه