2777
2789
منو بگو رو همه پسرای اسکویید گیم کراش زدم به جز چند نفر

وای اسکویید گیم فقط ۰۰۱ 

"انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم. وقتی وابستگی از بین رود، انسان وارسته می شود" "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق..." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

وای اسکویید گیم فقط ۰۰۱

دقیقا جذابیت به اون بود

چه کاریزماتیکی

در انتظار برف....  ... :))   توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه:] ~فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}            اتک غمگین ترین تراژدی.~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  هرماینی>>  هری پاتر>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken}      ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند>> سریال کره ای خواستید بگید معرفی کنم^^

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چیزی به نام عشق وجود نداره هر چی هست فقط هوسه با چاشنی وابستگی 

عشق به این سادگی بدست نمیاد باید زندگی کرد در مقابل مشکلات جنگید برای با هم بودن همه جوره مشکلات تحمل کرد در خوشی ها و سختی ها شانه خالی نباید کرد 

اونوقت شاید کمی به عشق رسید 

🌹💫نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی❤️‍🔥✨

🤔نه ممنون به بیشعوریش نمیارزید

قیافش بنظرم از بقیه جذاب تر بود

"انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم. وقتی وابستگی از بین رود، انسان وارسته می شود" "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق..." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

نمیدونم از نظر قیاف فقط اون ترنسه خوب بود🤣😗

ودف😂😂

خیلی خوب با اینکه خیلی معررورع با بقیه ی دخترای اونجا همه ی دخترا ازش متنفرن

خب‌احتمالا‌بخاطرع‌اینه‌که‌درست‌خوبه‌و‌تلاش‌میکنی

مشاورکنکورع‌دوستم‌عاشقش‌شده‌بود

بعد‌دوستم‌‌بعد۲‌یا۳ماه‌باهاش‌اوکی‌شد‌تصمیم‌گرفتن‌تیرماه‌بعد‌کنکور‌برن‌تو‌رابطه

ببین‌‌دوستم‌ادمی‌نیس‌ک‌وابسته‌شه

ولی‌بعد‌کنکور‌قرارگذاشتن‌بیرون‌همو‌ببینن

پسره‌بهش‌گف‌تو‌برای‌من‌فقط‌ی‌رفیقی‌!مثل‌بقیه!

پیاماشونو‌دیده‌بودم‌پسره‌رسما‌دنبال‌لاس‌زدن‌بود

دوستم‌میگف‌وسط‌پارک‌یهو‌محکم‌زدم‌تو‌گوشش‌همه‌اطرافمون‌نگاهمون‌میکردن

میگف‌بطری‌اب‌دستم‌بود‌و‌باز‌کردم‌ریختم‌تو‌سرش

همش‌از‌حرص

بازیش‌داد‌!

اکثرشون‌همینن‌به‌هیچکس‌اعتماد‌نکن

ته‌ته‌همشون‌جداییه

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

خب‌احتمالا‌بخاطرع‌اینه‌که‌درست‌خوبه‌و‌تلاش‌میکنیمشاورکنکورع‌دوستم‌عاشقش‌شده‌بودبعد‌دوستم‌‌بعد۲‌یا۳ما ...

موافقم دقیقا اینا از شرایط استفاده میکنن