2777
2789
عنوان

آی کیو ایران تو جهان دوم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 55 پست
شاید فقط از نخبه ها تست گرفتن و به این نتیجه رسیدن

جک گفتی؟! همه جا از نخبه هاشون تست میگیرن 😐

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم از کیا تست گرفتن 

ولی یه تست آی کیو از اونایی ک بلاگرا رو فالو میکنن و  ی تست هم از بعضی مسئولین میگرفتن الان با اقتدار تو قعر جدول بودیم🤭

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

نه اخه آی کیو دوم جهان الکی نیست الان باید خیلی بولد میشد یه کاری یه حرکتی ، یه چیزی ، من از بچه دبی ...

بچهای الان نه اونا وضعشون فرق داره 

از وقتی گوشی اومده و همش دستشونه دیگه مغزاشون اکبند مونده

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

اقا من عاشق امریکامولی همین که اونا نمیتونن ساعت رو بخونن و نصف جمعیتشون فکر میکنن شیر کاکائو از گاو ...

دقیقا گفتم ک معادل و جبر رو اونا وقتی ب رشته های مهندسی و ریاضی ورود میکنن میخونم

انوقت ما هفتم شروع میشه و از پسش برمیایم هممون اونا همون کسر و مخلوط رو میمونن توش!

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
اونا اگه ضریب هوشیشون مثلاً ۹۰ باشه از همون استفاده میکنن واسه پیشرفتشون ولی تو ایران متاسفانه شرایط ...

اگر نتونستن 

شاید تقصیر خودشون نبست بخاطر پارتی و نداشتن پول نتونستن به جایگاهشون برسن❤️

بچهای الان نه اونا وضعشون فرق داره از وقتی گوشی اومده و همش دستشونه دیگه مغزاشون اکبند مونده

ن عزیزم من یه سخنرانی دیدم ک از نسل ۸۰ /۹۰ ب طرز عجیبی ۳۰ تا جهش ایکیو داشتن و تعجب کرده بودن ک چرا یهو تو دونسل اینثدر ما جهش ایکیو داشتیم

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
اگر نتونستن شاید تقصیر خودشون نبست بخاطر پارتی و نداشتن پول نتونستن به جایگاهشون برسن❤️

همینطوره نمونش دوست  خودم  نمرات عالی عملکرد عالی تدریس بسیار خلاق و مفهمدمی  ولی چون حجاب خوبی نداره و سهمیه نداره ازمون مصاحبه معلمی هر سری رد میشه

ن عزیزم من یه سخنرانی دیدم ک از نسل ۸۰ /۹۰ ب طرز عجیبی ۳۰ تا جهش ایکیو داشتن و تعجب کرده بودن ک چرا ...

میگم که اکبند مونده و استفاده نمیکنن اگه اون گوشی رو بذارن کنار بله از نسل های قبل باهوش ترم هستن

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

اقا من عاشق امریکامولی همین که اونا نمیتونن ساعت رو بخونن و نصف جمعیتشون فکر میکنن شیر کاکائو از گاو ...

ساعت رو ک دیگ دوم ابتدایی میگن

امکان نداره نتونن بخونن! اغراقه

قطعا پیام جدی‌ای نبود.محرومیت‌ها و ناکارآمدی‌ها مسبب مدفون شدن استعدادهایی درخشان می‌شه...چه بسیار ا ...

باهاتون موافقم ، من خودم توی منطقه ۳ درس میخونم بشدت محروم ، یروز خودم و دوستم یه ایده هایی به دبیرمون دادیم بهمون گفت شما خیلی باهوشین ولی باور نکردیم ، اعتماد به نفس نداشتیم ، چون هیچ استعدادی درون خودمون ندیدیم ، چون فرصت نشد چیزی رو شکوفا کنیم ، الان که با مردم عادی بقیه کشورها مقایسه میکنم واقعا ارزشش رو داشتیم