2777
2789
عنوان

حقوق معلما سال اینده حداقل پانزده تومن میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 61 پست
آها پس با بچه ها سر کله زدن با والدین سر و کله زدن و اصلاح برکه ها و درس دادن و ...چی؟

عزیزم شوهر خودم معلمه همه اینا رو میدونم

خیلی اوقاتم تو اداره کار عقب مونده داری مجبوری بیاری خونه

خیلی با اون فرقی نداره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو تهران پونزدع میلیون خیلیه؟

مگه من گفتم پونزده تومن خیلیه؟ 

دقیقا اول تاپیک هم گفتم پونزده تومن واسه اقا خیلی کمه

ولی گفتم واسه خانومی که مخارجش رو همسر و خانواده تامین میکنن خوبه، میتونه با این پول اضافی به خودش برسه یا طلا بگیره پس انداز کنه

یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود

کار خوب پارتی خوب هم میخواد 😕

من صنایع خوندم

الان باسابقه کار یک ساله پالایشگاه رفتم مصاحبه وقبولم کردن بادرآمد۱۸تومن پارتی هم صفر صفر😐

سال دیگه با افزایش حقوق میشه ۲۲تومن

ولی خودم مرددم برم یان

چون فکر راه اندازی یک کسب وکار برای خودمو دارم

نمیدونم چه کنم.

مهارت داشته باشی حقوق بالاتر هم خیلی هست

البته به شهر هم بستگی داره

من صنایع خوندمالان باسابقه کار یک ساله پالایشگاه رفتم مصاحبه وقبولم کردن بادرآمد۱۸تومن پارتی هم صفر ...

نمیدونم من معلمی رو خیلی دوست دارم به خصوص معلمی ریاضی یا زبان

مگر اینکه کار دیگه ای پیدا کنم که اختلاف حقوقش خیلی بیشتر باشه مثلا ۴۰ تومن بدن ماهانه

نمیدونم من معلمی رو خیلی دوست دارم به خصوص معلمی ریاضی یا زبانمگر اینکه کار دیگه ای پیدا کنم که اختل ...

۴۰تومن برای شروع اصلا بهت نمیدن

چرا۳۰تومن دیدم که برای شروع حقوقشون باشه ولی۴۰ حداقل ۴سال سابقه رو میخواد.

هرکدوم که خودت علاقه داری رو باید انتخاب کنی.

خب سنت خیلی خوبهوارد هرکدوم که بشی راه برای پیشرفتت زیاده.ولی معلمی صرف جای پیشرفتی نداره مگر خودت ک ...

اخه تو شهر من فارغ التحصیل صنایع باید بره داخل شرکت ها کارکنه.ما اینجا پالایشگاه نداریم

من از محیط شرکت خوشم نمیاد

ولی معلمی رو خیلی دوس دارم، میشه پیشرفت کرد چرا نشه؟ معاونت و مدیریت میشه گرفت بعد چند سال

واقعا نمیدونم به شما چی بگمانگار عربی حرف بزنم متوجه میشی

والا شما کلا خوددرگیری عزیزم. تهشم که توهین میکنی. شما دوبار منو ریپلای زدی میگی معلمی خوبه. درصورتیکه منم مخالفتی ندارم میگم معلمی خوبه. به طور مثال با همین ۱۵ میشه ماهی دو گرم طلا پس انداز کرد. باز شما منو ریپلای میکنی از روش های سرمایه گذاری میگی و خوب بودن معلمی. آخرم توهین کردی بهم. استارتر همون حرف اول منو متوجه شد جوابم داد بهم. لطفا دیگه مشکلاتتو با خودت حل کن منو ریپلای نکن