کژال۷۴۷۴___ مدیر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 2743 عنوان حقوق معلما سال اینده حداقل پانزده تومن میشه | مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 61 پست دانشجو معلم نه ها! معلما! میدونم این حقوق برای یه اقا کافی نیست ولی واسه یه خانمی که خرج هاش رو خانواده اش یا همسرش تامین میکنن و اجاره خونه هم نمیده خیلی خوبه به نظرمخوش به حالشون، میتونن به خودشون برسن، طلا بخرن، پس اندازش کنن... یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود 1403/10/18 | 12:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کژال۷۴۷۴___ مدیر استارتر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 2743 ماهاکه لیسانس گرفتیم و نشستیم تو خونه شماحداقل درست تموم شد دنبال شغل بگرد اره من همین الانش دارم کار میکنم البته رسمی نیستم یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود
goliiijoooon عضویت: 1403/10/17 تعداد پست: 20 اون مال زمانی هست که وام بگیرن یا عضو صندوق بازنشستگی شن ولی اگه مهندسی صنایع میخونی خیلی خیلی جای رشد برات بیشتره نسبت به معلمیودرآمدهای بالاتر
میوعلیکم عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 20266 مدرک تحصیلیش چیه پدر شوهر من چند سال پیش حقوقش این بود لیسانس فرهنگیان داشته بعد معاون بوده 🐈⬛❤️🐾
کژال۷۴۷۴___ مدیر استارتر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 2743 ولی اگه مهندسی صنایع میخونی خیلی خیلی جای رشد برات بیشتره نسبت به معلمیودرآمدهای بالاتر کار خوب پارتی خوب هم میخواد 😕 یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود
شمیم_شیدایی عضویت: 1402/06/09 تعداد پست: 3266 نه فرهنگیان که مهندسی صنایع نداره😁ولی دوست دارم ازمون استخدامی بدم از معلمی خوشم میاد منم میخام تازه امسال شروع کنم .. بعد ۴ سال انشالله آزمون بدم ولی اینطور که شنیدم بابد هفت خان رستم رو طی کنیم تا برسیم به معلمی ♡
solmazkaif عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 5879 اره من همین الانش دارم کار میکنم البته رسمی نیستم کجا کارمیکنی؟معلمی؟ لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید
کژال۷۴۷۴___ مدیر استارتر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 2743 منم میخام تازه امسال شروع کنم .. بعد ۴ سال انشالله آزمون بدم ولی اینطور که شنیدم بابد هفت خان رستم ر ... اره خیلی مراحل سختی داره🥲 یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود
elahejafari عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 3829 خیلی کارا، پس انداز، طلا، رسیدن به خودتالبته بازم میگم این حقوق واسه خانومی خوبه که اجاره خونه نمیده ... عزیزم کجا زندگی میکنی 😂😂
کژال۷۴۷۴___ مدیر استارتر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 2743 کجا کارمیکنی؟معلمی؟ اره زبان درس میدم اموزشگاه یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود
shamimmoradi عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 1256 عزیزم کل زندگی طلا نیست میتونه وام بگیره زمین بخرهاز صندوق فرهنگیان ماشین بخره اقساطی هرچی دلش خواست ... طلا یه مثال عزیزم. منم همینو میگم دیگه. فکر کنم بد برداشت کردی
کژال۷۴۷۴___ مدیر استارتر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 2743 عزیزم کجا زندگی میکنی 😂😂 چطور؟ تهران یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود
easterngoddess عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 4388 لیسانس فرهنگیان داشته بعد معاون بوده همون پس پدر شوهر من فوق بود حقوقش بیشتر بوده
elahejafari عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 3829 همه کار والا الان استخدامی بخش خصوصی وزارت کار میگیره با روزی هشت ساعت کارکار معلم کمتره با همون حقو ... آها پس با بچه ها سر کله زدن با والدین سر و کله زدن و اصلاح برکه ها و درس دادن و ...چی؟
easterngoddess عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 4388 طلا یه مثال عزیزم. منم همینو میگم دیگه. فکر کنم بد برداشت کردی بد برداشت نکردممیدونم قیمتا بالا هست ولی خب ی آدم خوش فکر از هرراهی برای پس انداز و درآمد استفاده میکنهمثلا میتونی انلاین شاپ بزنی یا هزارتا کار که درامدت فقط ۱۵تومن نباشه ساعت کار معلمی این اجازه رو میده بهت