2777
2789
عنوان

شما جای من باشید ازدواج میکنید واقعا بین دوراهیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1415 بازدید | 75 پست
جهنم ک هیچاز جهنم بدتره بخدااینا ک از زندگیمون گفتم ۲۰ درصد شکنجه و عزابایی هست که پدر روانیم بهمون ...

خب 

وقتی هیچ راهی نداری 

نه کار نه دانشگاه 

بمونی ک چی

https://abzarek.ir/service-p/msg/2030756ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

اره خیلی خوبه پول و همه چی داره باب میل من نیستن 😭انتظاراتم یکم زیادهو میگم حتما باید قد بلند باشعو ...

خوبه دیگه

مگه خودت چندی؟

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخلاق عالی هزارپله از پدرم بهترچون میشناسمشون من قدم ۱۶۸ ۱۶۹

اگه اخلاق شونم خوبه و میشناسی چرا دست دست میکنی؟

اخه بگم درس بخون و کار کن مستقل بشی که خودت عزیزم گفتی پدرت نمیزاره....داری میگی تو جهنم زندگی میکنی

پس از یه راهی باید خودتو نجات بدی و زندگیتو بسازی دیگه!!

اگه ازدواج خوب داشته باشی درس هم میتونی بخونی تفریح هم داشته باشی یه زندگی آروم داشته باشی 

برای قد و ظاهر متر دستت نگیر ..... یه روزی پشیمون میشی

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
روزی هزاربار بهش میگممیگه نه من طلاق بگیرم کسی شمارو نمیگیره دیگه

بگو نمونه کار میخاد نشونش بدم 

من دوستم بچه طلاق بود بهترین ازدواجو کرد همچنین دختر داییم و دختر عمم 

کدوم دوران سیر میکنه 

خب وقتی هیچ راهی نداری نه کار نه دانشگاه بمونی ک چی

خیلی خیلی دلم میخاد برم دانشگاه😭خواهرم میره

اون رو گزاشتن بره

چون خیلی ریزه هست و مثل دختر بچه ۱۰ سالس قیافش

منو میگن نمیزاریم بری هم قیافت خوبه هم قدت بلنده میری خطا میکنی یا پسرا میفتن دنبالت

البته مادرم از خداشه من برم ولی پدرم نه

ببین من همیشه همه جا گفتم دختر باید بین سن 25 تا 33 ازدواج کنه زیر 25 وقت ساختن زندگیه اینکه بری دانشگاه بعدش شاغل شی دستت بره جیب خودت با دوستات تفریح کنی یکی دوتا شیطنت تجربه کنی چهارتا پسر ببینی قلق مردا دستت بیاد ولییییییییییی

شمارو استثنائا میگم ازدواج کن چون نه اجازه تحصیل داری نه کار نه استقلال 

برای شرایط شما ازدواج میتونه راهگشا باشه ولی ازدواج با ادم حسابی که بعدش بتونی به این کارهای عقب افتادت برسی نه که از چاله بیفتی تو چاه و اوضاعت از خونه پدریت هم بدتر شه

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿
بگو نمونه کار میخاد نشونش بدم من دوستم بچه طلاق بود بهترین ازدواجو کرد همچنین دختر داییم و دختر عمم ...

حالیش نمیشه

عمه‌مامانمم طلاق کرفته خاستگار عالی میاد برا دخترش میبینن بچه طلاقه میرن دیگه نمیان

طبق اون‌ داره جلو میره

خانواده خوب اخلاق خوب و شاید قیافه خوبمن میگم حتما قد بلند باشع سفید باشه و سنش ۲۰ الی ۲۳ باشهاونیکه ...

آفرین اخلاق و خانواده مهمه

ولی انقد معیار و ملاک برای ظاهر تعیین نکن....حتما اینطوری باشه حتما اونجوری باشه

همینکه خوشت بیاد و به دل بشینه اوکیه 

شما خودتم که بیست سالته با اون طرف ۸ سال تفاوت سنی دارین 

۲۰ الی ۲۳ که میشه هم سن خودت....بهتره که شوهرت از خودت بزرگتر باشه چون معمولا آقایون نسبت به خانوما دیرتر به بلوغ فکری میرسن

بعدم پسره ۲۲ ۲۳ ساله دیگه خونه و ماشین و فلان نداره مطمئن باش

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
خیلی خیلی دلم میخاد برم دانشگاه😭خواهرم میرهاون رو گزاشتن برهچون خیلی ریزه هست و مثل دختر بچه ۱۰ سال ...

خواهرت چه رشته ای میخونه 

خب شوهر کن خلاص شی

https://abzarek.ir/service-p/msg/2030756ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

اگر شرایطت خاستگارت خوبه و از لحاظ اخلاقی اوکیه قبول کن ۱۷۵که خوبهوالا ظاهر و قد توی زندگی نون آب نم ...

دقیقا میدونم نمیشه 

ادم ۱۹۰ میشناسم هیچ سرکار نمیره زنو بچش گشنه هستن

ولی واقعا نمیتونم با قد کوتاه کنار بیام

هیچ‌جوره ب دلم نیس

ببین اول خودت چه قابلیتایی داری. 

خانواده، تحصیلات، شغل،قیافه، اخلاقیات، پول ودارایی

پیش خودت بسنج ودر حد اونها حالا کمی بالاتر انتظاراتت رو ببر بالا اونیکی که همه چی تمام باشه توی فیلماست، رویا پرداز نباش حالا این حرفت که از مرد چندشت میشه رو متوجه نمیشم!؟ 

منتها پسری که پول داره وخونه واخلاقش خوبه والله خیلی کم پیدا میشه اصلا همینکه که اینقد خواستگارداری لابد شانس داری وگرنه کجا الان پسرا ازدواج میکنن اصلا دنبال مسئولیت به این سنگینی نمیرن.رو هوا تصمیم نگیر همه چی رو بسنج

لطفالایک نکنید،ممنون