2777
2789
عنوان

بچم تب کرده پنج ماهشه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 37 پست
اما مامان خوب بچه پنج ماهه به شدت تب واسش خطرناکه شده باشه ببر بیمارستان

از دیشب ساع ۱ شب اینجوری شد دیگ تا الان پاشویه و استا و اینا دادم هی خوب میشه دوباره تب میکنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب اخه چ عفونتی دیشب یهو اینجوری شد خوب بود تا دیشب

ابریزش، و..هم نداره

شایدداره دندان درمیاره

چون گفتی شیرهم نخورد

صورتش میخوارونه کلافه است 

منظورت ازتب، چنددرجه است؟

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
خب اخه چ عفونتی دیشب یهو اینجوری شد خوب بود تا دیشب

عزیزم نینی ها تا بیان بزرگ بشن ی عالمه مریض میشن کوچولوی منم۱ سالشه ماه پیش شب یهو تب کرد صب براش نوبت گرفتم عصر بردمش دکتر گفت ویروس گرفته دارو داد ی شب دادم بهش خوب شد ولی تا ۵ روز داروهاشو باید ادامه میدادم تو هم لطفا همین کار رو بکن

خیلی مراقبش باش خدا نکرده تشنج نکنه

یه دختر 18 ماهه دیروز جلو درمانگاه تو بغل مامانش تشنج کرد من دیدم حالم بد شد بخدا از دیروز حالم بده

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

قبل این که بچه رو ببری بیمارستان برای پایین آوردن تب باید به صورت متناوب آستامینوفن و ایبوپروفن بدی. دستورش اینجوریه: آستامینوفن، سه ساعت بعد ایبوپروفن، سه ساعت بعد آستامینوفن، سه ساعت بعد ایبوپروفن و همینجور ادامه بدی. اگر بعد سه ساعت تب نکرد دیگه دارو نده. کلا اگه میبینی تبش قطع شد و دمای بدنش بالا نرفت دارو نده. بیمارستان هم ببری اول همین کار رو میکنن تا تب بچه بیاد پایین. بعد میرن سراغ کارای دیگه. تبش چقدره؟ اگه بیحال شده ببرش همین الان اورژانس. اگه شیرخشک میخوره همون رو بده بدنش کم آب نشه.

عفونت چی؟

هرچی 

گلم تب نشون عفونته دیگه 

از گوش و حلق و...تا دندون .و...هر عفونتی باسه تب میاره تبی که بالاست پایین نمیاد انتی بیوتیک میخواد حالا یا خوراکی یا تزریقی

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن