2777
2789
عنوان

بچم تب کرده پنج ماهشه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 37 پست

مامان جان  هول نشو. اول بگو تبش چند درحه ست؟ بعد یه پارچه نخی رو با گلاب خیس کن و یزار کشاله های ران و زیر بغلش. تبش میاد پایین. یا تن شویه کن با گلاب. میتونی یه مقدار خیلی کم الکل اسپری کنی کف پاش. نترس. وقتی خودت هول میشی و دستپاچه، یادت میره باید چکار کنی. مسلط باش به خودت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ای خدا تازه خوب شده بود

لامصب مریضی های الان ول کن نیستن، من بچه هام یه هفته درمیون مریضن، جایی هم نمیبرما، انگار تو بدنشون می‌چرخه یه هفته بعد برمیگرده. از وقتی این کرونا افتاد تو جون مردم، اینطور شد.

ابریزش، و..هم ندارهشایدداره دندان درمیارهچون گفتی شیرهم نخوردصورتش میخوارونه کلافه است منظورت ازتب، ...

۳۷ و نیم تا ۳۷ و ۹ میره ۳۸ نشده 

اره صورتشو خیلی میخارونه تو خاب کلافست انگار ن ابریزش ن سرفه ن هیچی وقتی بیداره میخنده وقتی میخابه تب میکنه 

۳۷ و نیم تا ۳۷ و ۹ میره ۳۸ نشده اره صورتشو خیلی میخارونه تو خاب کلافست انگار ن ابریزش ن سرفه ن هیچی ...

۳۷که تب نیست دختر خوب 

من احتمال میدم ازدندونش هم باشه

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود