2777
2789
نه اصلا باید حداقل یه ماه درمیون بدی بعدم شربت هایی که زینک داره هم زیاد نده به بچه چون باعث بلوغ زو ...

داره فدات

اره میدونم

در حال حاضر هم زینک میدم هم ایمونس چون دخترم آلرژی شدید داره سرما بخوره باید بستریش کنم

مجبورم

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  
ویتامین هم تا یه حدی خوبه اگه بدون تجویز پزشک بدی و مقدارش بیشتر از مقدار مورد نیاز بدنش باشه به کبد ...

تمام داروهاشو دکتر نوشته ایمونس رو فقط خودم خریدم

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آجی عکس دارو میفرستی این ایمونس تموم شد برم بخرم مرسی فدات

گلم عکس نمیاد 

شربت ژل رویال پلاس مولتی ویتامین روش عکس زنبور داره 

خیلی زیاد و بیش از حد هم نده خطر داره بازم با دکتر یا داروساز دارو خونه مشورت کن 

انشالله نینی همیشه سلامت باشه

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

گلم عکس نمیاد شربت ژل رویال پلاس مولتی ویتامین روش عکس زنبور داره خیلی زیاد و بیش از حد هم نده خطر ...

مرسی زدم گوگل وتاپبکای قبل خیلی ازش تعریف کردن توکل بخدا

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  
مرسی زدم گوگل وتاپبکای قبل خیلی ازش تعریف کردن توکل بخدا

اره منم راضیم انرژی بچه رو هم زیاد میکنه بچه سرحال میشه 

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

اسی زشت بود زیر پست کسی حرف بزنیم اینجا بیا. ببین خواهش میکنم ازت نا شکری نکن  بدتر از تو منم.بدتر از من مامانای داغ دیدن همین که بچه هات حرف میزنن میشینن راه میرن شاکر باش خواهر گلم با نا شکری ارتعاش بد میفرستی کاىنات بدتر میکنه

هیشـکی نِـمیتـونه کُمکِـت کُـنه🙃خـودِت بای‍ـد خودِتـو بِسـازی
اسی زشت بود زیر پست کسی حرف بزنیم اینجا بیا. ببین خواهش میکنم ازت نا شکری نکن بدتر از تو منم.بدتر ا ...

دوتا عکس فرستادم دیدی؟؟

منتظرم بیینی پاک کنم

کم اوردم فقط مردن آرومم میکنه

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  
دیدم بچه ها می‌گفتن لینک بذارید بهتره

سایت اول عالی بود الان شده مسخره بازی...

عکس دخترمم گذاشتم زیر اکسیژن بود 😔کاش نمیزاشتم مبینی فردا دان میشه

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  
سایت اول عالی بود الان شده مسخره بازی...عکس دخترمم گذاشتم زیر اکسیژن بود 😔کاش نمیزاشتم مبینی فردا د ...

کاش تو تاپیک خودت میذاشتی یا خصوصی ایشالله اصلا عکسه نیاد 

هیشـکی نِـمیتـونه کُمکِـت کُـنه🙃خـودِت بای‍ـد خودِتـو بِسـازی