2777
2789
عنوان

دیروز یه دختر شانزده ساله خیلی خوشگل اومده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1903 بازدید | 134 پست
پس غیر مذهبیام خرابن تو همین سایت دیدم طرف تاپیک خیانت زده طرفشم غیر مذهبی بودهمنطق خودت علیه خودت

خانوما به دوستای عزیز غیرمذهبی برنخوره 🩵من خودم طرفدار ازادی بیان فقط خواستم جواب ایشونو بدم

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
اره دیگه مذهبیا کلا ادمای بدی ان و املن

اها اینکه لخت شه ادم خوبیه

هزاران نفرو دیدم زیر چادر هزار تا غلط کردن و هزاران نفرو دیدم کندن انداختن دور ولی نجابت داشتن

این موضوع برعکس هست چادری های خوب و لختای هرزه

اینچیزا برمیگرده به اصالت وتربیت خونوادگی وذات ادم وهیچ ربطیم به نوع پوشش نداره

دیدگاهتو عوض کن

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم والا چیزیه که الان تو جامعه رواج پیدا کرده

هر کی هر جور میخواد فکر کنه .

من خودم یه روزی مانتویی بودم .

ولی عاشق پسر مذهبی شدم به خاطر عشق به اون الان چادر می‌پوشم .

ولی خیلی حس خوبی داره حس امنیت داره تو تاکسی که نشسته بودم با اون دخترایی که بی حجاب بودن راننده تاکسی خیلی صمیمی حرف میزد و قصد داشت سر صحبتو باز کنه باهاشون .اما من صرفا چون چادری بودم با من این کارو نکرد و به شما و خانوم باهام حرف زد .زودی نخواست پسرخاله بشه .

اتفاقا اگه چادری بودم هم به آرایش ملیح داشتم هم چهره خوبی داشتم برای این نیست که چه هم زشت باشه .

من کلا با چادر هم همیشه تیپ میزنم .ولی زننده و جلف نه

پس غیر مذهبیام خرابن تو همین سایت دیدم طرف تاپیک خیانت زده طرفشم غیر مذهبی بودهمنطق خودت علیه خودت

منظورت من بودم 🥲 من که نگفتم این جورین میگم تو سایت میگن منم قبول ندارم 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

اها اینکه لخت شه ادم خوبیههزاران نفرو دیدم زیر چادر هزار تا غلط کردن و هزاران نفرو دیدم کندن انداختن ...

خب قربون دهنت منم همینو میگم

میگم نباید ادمارو از روی ظاهر قضاوت کرد

اون پستم طعنه زدم وگرنه خودم مذهبی

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

تو این سایت یه چیزایی میگن آدم شاخ در میاره خیلی به گفته های اینجا بسنده نکن

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
هر کی هر جور میخواد فکر کنه .من خودم یه روزی مانتویی بودم .ولی عاشق پسر مذهبی شدم به خاطر عشق به اون ...

منم وقتی چادر میزارم احساس امنیت دارم 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

خب قربون دهنت منم همینو میگممیگم نباید ادمارو از روی ظاهر قضاوت کرداون پستم طعنه زدم وگرنه خودم مذهب ...

عزیزم ظاهر ماهم جزیی از شخصیت ماست 

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
تو این سایت یه چیزایی میگن آدم شاخ در میاره خیلی به گفته های اینجا بسنده نکن

اره واقعا چیزای عجیب میشنوم مگه همینا از افراد جامعه نیستن پس چرا بیرون انقد با هم فرق میکنن

عه ابجی ببخشید🩵🩵

فکر کردم میگی اینجوری ان

نباید زود قضاوت میکردم

حلال کن تروخدا

عه ابجی ببخشید🩵🩵فکر کردم میگی اینجوری اننباید زود قضاوت میکردمحلال کن تروخدا

نه گلم میگم این جوری بعضیا فک میکنن

من یه سوال میپرسم اونا که خیلی خیلی بیحجابن  و از قصد یه سری جاهایی از بدنشون که تحریک کننده میندازن بیرون مثل پارگی بزرگ شلوار روی روندپاشون سینه هاشون یا نافشون .

اینا چجوری بی حجابی هستن که دلشون پاکه؟اونا علناا میخوان یکی بیاد دست مالیشون بکنه .دوست دارن مردا جاهای خصوصیشون رو ببینند .

وگرنه با شلوار گشاد راحت ترن تا شلوار خیییییلی تنگی که حتی خط بین پاهاشون هم پیدا میشه .

من خطابم فقط با این دسته آدمای بیحجابه

این چه حرفیه😥نگو بابا . کسی که عاشق خدا باشه این طور نمیشه اصلا

بابا تیکه انداختم وگرنه خودم مذهبی🩷

میگم یعنی تو این سایت اینجوری میگن