2777
2789
عنوان

دیروز یه دختر شانزده ساله خیلی خوشگل اومده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1902 بازدید | 134 پست
نمیشه با قانون هزاران سال پیش ،جلو رفت.ازدواج تو سن پایین آنقدر بدی داره که نمیشه تو پست گفت

دقیقا ولی بعضیا نمیفهمن توقع دارن مردم با قانون ۱۰۰۰ سال پیش زندگی کنن اگه اونجوره تشریف ببرن با گاو الاغ مسافرت کنن با کبوتر نامه بفرستن هر چیزی یه دوره ای داره 

کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه ببین من منظورم رو بد گفتم اون پسر به این نمی اومد یه مرد قد بلند با ریش فراوان یه دختر ریزه میزه

سنش یعنی زیاد بود

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

خب اینکار پدوفیله پدوفیل میدونی چیه ؟

منظورم اینه که خب ممنوع اعلامش کنیم درست نیست که خدایی نکرده دوستی و اینا باب نشه . باز اون جوری مثلا ممکنه بگن  بزرگ تر شدیم یا شرایط جور شد ان شاالله ازدواج می کنیم. کلا اون چیزی که  خدا گذاشته  بموقعش قشنگ تره . 

من زیاد میبینم که خودشون میخواندر واقع تربیت درست نیست

دقیقاً دختر خواهر شوهر من متولد ۸۵ دخترش ۳سالشه شدیداً ازدواجی بود 

یا دختر برادر شوهرم متولد۸۶ دوساله ازدواج کرده اونم خودش خواست

پسرم متولد ۸۵ وقتی از بازار میام ،چشمش به دستامه ببینه براش پفک و چیپس و تخمه خریدم یا نه😀

به خدا  ازدواج تو سن کم اشتباه محضه

من خودم ۱۹سالگی مادر شدم، الان نسبت به هم سن هام که به موقع ازدواج کردن خیلی شکسته و داغون ترم

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
یکی تاپیک زده بود مذهبیا خیلی ببخشید از نظر عقلی پایین تر از افراد عادی اندلمو شکست سپردمش به خدا

اره دیگه به پا روشن فکران که نمیرسن 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

من یه نفر رو می‌شناختم پشت تلفن مامانش خواستگارشو رد کرد بعد دختره اینقدر به مامانش اصرار کرد که چرا بدون نظر من چنین کاری کردی مامانش مجبور شد زنگ زد به خواستگاره قرار گذاشتن . الان دیگه دوره زمونه ای نیس خونواده ها چیزی رو تحمیل کنن خوده دخترا بخوان زود ازدواج کنن خونواده شون نمیتونن مانع شن دیگه دوره و زمونه ای نیس بشه تو کار و تصمیم دیگرون دخالت کرد

دقیقا ولی بعضیا نمیفهمن توقع دارن مردم با قانون ۱۰۰۰ سال پیش زندگی کنن اگه اونجوره تشریف ببرن با گاو ...

من موندم اینا خودشون که میگن قانون خدا اجازه میدن دخترشون تو سن ۹ سالگی ازدواج کنه.

یا شوهراشون به اندازه سنگ های یک بیابان زن صیغه کنه

بدون ذره ای طلا؛ زیبا و پایدار تا ابد 🫶 کوروش

خیلی تو همین سایت دیدم میگن زده چادری بود بهش اعتماد نکردم یا مثلاً از همین چادری ها بیشتر باید ترسی ...

پس غیر مذهبیام خرابن 

تو همین سایت دیدم طرف تاپیک خیانت زده طرفشم غیر مذهبی بوده

منطق خودت علیه خودت

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
نه ببین من منظورم رو بد گفتم اون پسر به این نمی اومد یه مرد قد بلند با ریش فراوان یه دختر ریزه میزه

خصوصیات من و شوهرم گفتی اونم قد بلنده من متوسط😂😂

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
نمیشه با قانون هزاران سال پیش ،جلو رفت.ازدواج تو سن پایین آنقدر بدی داره که نمیشه تو پست گفت

اصلا خدا چنین قانونی نذاشته!

بستگی به خود طرفش داره

یکی عقلش تو ده سالگی میرسه یکی ام تا ۵۰ سالگی بچست

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
چون عاقلانه نیست چون تا ۱۸ نمیتونی گواهینامه بگیری نمیتونی رای بدی اختیارت با خودت نیست پس ازدواجم ب ...

خدا کنه این دوستیا و اینا نباشه برا هیچکی که اسیب بزنه . باز اونجوری که ممنوع هم اعلام نشه ازدواج بعدا ممکنه بگن خب شرایطمون بعدا جور شه ان شاالله ازدواج کنیم بهتره . خود  کلمه ازدواج ممنوعیتش خوب نیست