2777
2789
عنوان

دیروز یه دختر شانزده ساله خیلی خوشگل اومده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1902 بازدید | 134 پست

ب نظرم ربطی به سن نداره ، آدم باید بختش بلند باشه که شوهرش خوب باشه ،، اطرافم هستن که سن کم ازدواج کردن یهترین شوهر و خانواده شوهر نصیبشون شد و کسای هم هستن که سن بالا ازدواج کردن و جدا شدن یا اگرم جدا نشدن زندگیشون خوب نیست ،،،، و بالعکسشم دیدم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره دیگه مذهبیا کلا ادمای بدی ان و املن

خیلی تو همین سایت دیدم میگن زده چادری بود بهش اعتماد نکردم 

یا مثلاً از همین چادری ها بیشتر باید ترسی حتما یه عیبی دارن

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

حالا اگه لایه پسر گوگولی که رو بدنش کلی تتو داره لباس جلف هم پوشیده شده شم نیست میومد حل بود قضیه

بخدا اگه اینجوری بود همه میومدن میگفتن بخودش مربوطهههههههه

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
چرا عزیزم چیزی که طبیعتا خدا گذاشته نباید ممنوع اعلامش کرد

نمیشه با قانون هزاران سال پیش ،جلو رفت.

ازدواج تو سن پایین آنقدر بدی داره که نمیشه تو پست گفت

بدون ذره ای طلا؛ زیبا و پایدار تا ابد 🫶 کوروش

چی میگی خدایی؟زیر۱۸سال بچه حساب میشه هنوز وقت ازدواجش نرسیده عقلش کامل نشده احساساتش تو زندگیش حکم م ...

اینو درک میکنم کلا البته فرق میکنن ادما با هم ولی لزومی نداره حتما این طور  باشه .شرایطا فرهنگا همه اینا فرق میکنه . و اینکه خب چیزی که خدا گذاشته رو نمیتونیم ممنوع اعلام کنیم ☺️ان شاالله همه خوشبخت بشن 

خیلی تو همین سایت دیدم میگن زده چادری بود بهش اعتماد نکردم یا مثلاً از همین چادری ها بیشتر باید ترسی ...

یکی تاپیک زده بود مذهبیا خیلی ببخشید از نظر عقلی پایین تر از افراد عادی ان

دلمو شکست سپردمش به خدا

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
خیلی تو همین سایت دیدم میگن زده چادری بود بهش اعتماد نکردم یا مثلاً از همین چادری ها بیشتر باید ترسی ...

نه ببین من منظورم رو بد گفتم اون پسر به این نمی اومد یه مرد قد بلند با ریش فراوان یه دختر ریزه میزه

چرا عزیزم چیزی که طبیعتا خدا گذاشته نباید ممنوع اعلامش کرد

چون عاقلانه نیست چون تا ۱۸ نمیتونی گواهینامه بگیری نمیتونی رای بدی اختیارت با خودت نیست پس ازدواجم باید زیر ۱۸ ممنوع باشه واقعا

وقتی حق رای نداری یعنی قدرت تصمیم گیری نداری خیلی واضحه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
من چادر ام چرا این حرفارو میزنن .چون چادر هستم نسبت به من بی اعتمادن؟؟؟

نمیدونم والا چیزیه که الان تو جامعه رواج پیدا کرده 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀