2777
2789
و باخرید طلا به طور کلی خداحافظی کنیم

من حتی گرمی ۱۰ میلیون هم بشه میخرم

چون میدونم این‌مملکت اساس کارش جطوریه

اینجا نمیشه بازش کنم

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه من دوسال پیش طلا خریدم اومد پایین چند ماه بعد دوباره رفت بالا خیلی تجربه بدی بود

طلا بازه. بلند مدت میخاد

مشخصه 

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

یا خدا مگه بنزین قراره گرون شه

گازویل این ور سال

بنزین اول فروردین

هدیه دولت به مردمه دیکه

آخه من نزدیک ۴۰۰ طلا خریدم نکنه ارزون بشه

منم۱۱۰ تازه طلاخریدیم ولی کاش ارزون شه.  در ظاهر ضرر می کنم وایدر واقعیت کل مملکت  که منم توش هستم نفع می بریم.  

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

تویه تاپیکی هم که برا یکی دوماه پیش بودهمینوگفته بودین

روی حرفم هستم

چون اساس کار مملکت رو با توجه به سیاست هاش سنجیدم

و خیلی ساله روی طلا دارم سزماگذاری میکنم

توف تو شرفشون ..قبوله؟

دیگه تفم قبول نیست

رفیق بدبختم با نامزدش یک ساله جرات عقد کردن ندارن

هنوز نتونسته خیلی جیزها رو بخره

انقدر براش ناراحتم