2777
2789

من ماهیانه ۳۰ تومان درآمد دارم تو کار نیمه پاره وقت 

مهارت زبانی درآمدم رو بالا میبره

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شایدم الکی میگه ،من که شنیدم شوک شدم ،استاد معروفیه

اره فکر کنم الکی گفته شیراز رو مطمعنم مگه میشه تهران از اینجا کمتر باشه؟ شاید دریافتیشه مثلا قسط و اینا میره از پولش

入学試験を待っています

دوستان به نظرتون با زدن یک شرکت دیجیتال مارکتینگ وتبلیغات اون که بشه درحوزه ی کسب وکار به بیزینس ها کمک کرد (سئو +سایت+فروش+...)

بعد ازیکی دو سال هم به زبان عربی وهم انگلیسی سایت رو بالابیاری وبشه پروژه گرفت ازکشورهای دیگه

وداشتن یک آنلاین شاپ درزمینه ی عطر که حرفه ای شروع بشه با سایت وسئو وتبلیغات

بعد ازدو سال میشه به درآمد صدمیلیون رسید؟

واقعیتش توی فکرشم سرمایشم جور کردم مهارتا رو هم کسب کردم ودرحال آموزش اما نمیدونم میتونم وشروع کنم یا نه؟

یه استاد دانشگاه یا کارمند معمولی ۳۰ تومن حقوق زیادی نیست بیشتر کارها در همین حد یا یه مقدار کمتر

شرکت خصوصی منظورم ، استاد دانشگاه حقوق از دولت میگیره 

شرکت خصوصی منظورم ، استاد دانشگاه حقوق از دولت میگیره

حتی شرکت خصوصی و شغل ازاد هم ۳۰ تومن حقوق خیلی معمولیه 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین