2777
2789
حتی شرکت خصوصی و شغل ازاد هم ۳۰ تومن حقوق خیلی معمولیه

شرکتهای خصوصی کم پیش میاد این حقوق را بدن ، و میشه گفت نود درصد این شرکتها در تهران هستند و این حقوق بیشتر برای افراد با سابقه خیلی بالا و مدیران

شرکتهای خصوصی برای چه سمتی این حقوق میدن؟

کارمندهای معمولی هرچی سمت بالاتری داشته باشی حقوق هم بیشتر میشه ولی کمتر ۲۵.۳۰ نیست هرجا کمتر حقوق میده نباید کسی کار کنه 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شرکتهای خصوصی کم پیش میاد این حقوق را بدن ، و میشه گفت نود درصد این شرکتها در تهران هستند و این حقوق ...

مدیر ۳۰ تومن میگیره ؟؟؟ پس کار نکنه خیلی سنگین تره 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         
کارمندهای معمولی هرچی سمت بالاتری داشته باشی حقوق هم بیشتر میشه ولی کمتر ۲۵.۳۰ نیست هرجا کمتر حقوق م ...

متأسفانه کمتر حقوق میدن ، من سایت جاب ویژن را چک کردم، این حقوق یا برای افراد مدیر ، یا برای فروش و بازاریابی که این حقوق نمیدن ، و نسبت به فروش ،پورسانت میگیرید که شاید به این حقوق برسه و درصد کمی هم هست که برای مشاغل تخصصی مثل مهندسی و ... است

متأسفانه کمتر حقوق میدن ، من سایت جاب ویژن را چک کردم، این حقوق یا برای افراد مدیر ، یا برای فروش و ...

سایت ؟؟؟ شوخی ات گرفته ؟؟ کارگر سر چهارراه روزی ۱۲۵۰ تومن

برای ۸ ساعت کار میگیره 

کارمندهای معمولی هرچی سمت بالاتری داشته باشی حقوق هم بیشتر میشه ولی کمتر ۲۵.۳۰ نیست هرجا کمتر حقوق م ...

کارمند معمولی منظورتون چیه؟ فروش ، مهندسی ، حسابداری ؟ بعد با چه مدرکی؟

سایت ؟؟؟ شوخی ات گرفته ؟؟ کارگر سر چهارراه روزی ۱۲۵۰ تومنبرای ۸ ساعت کار میگیره

بله کارگر ساختمانی در تهران این مبلغ میگیره ولی کارگر های شرکت این حقوق نیست

کارمند معمولی منظورتون چیه؟ فروش ، مهندسی ، حسابداری ؟ بعد با چه مدرکی؟

بله همین هایی که خودتون گفتین . با فوق لیسانس 

بله کارگر ساختمانی در تهران این مبلغ میگیره ولی کارگر های شرکت این حقوق نیست

اونا هم همینقدر میگیرن شرکت خصوصی توافق میکنن برای حقوق پس خیلی این مبالغ توی سایت جدی نگیرین 

اونا هم همینقدر میگیرن شرکت خصوصی توافق میکنن برای حقوق پس خیلی این مبالغ توی سایت جدی نگیرین

کارگر شرکت خصوصی سی میلیون بگیره یکم غیر قابل باور برام ، البته معدن و نفت اینها نه چون بیشتر هم میگیرند 

یک سوال شرکتهای خوب را چطوری باید پیدا کرد ؟ برای استخدام چطوری فراخوان میدن؟ 

خب این دیگه معمولی نیست ، کسی که فوق لیسانس داره تخصصی ، بله با این مدرک حداقل حقوق قطعاً همین

مدرک تحصیلی الان همه لیسانس و فوق لیسانس هس