برید ارایشگری یاد بگیرید ک نون توشه، دوستم سر ی سال ایفون خرید و کای پول تو جیبشه! هیشکی مث ما زنا نمیتونه برینه تو پول شوهرا ک میدیم ب این ارایشگرا، خانومه الان هشت میلیون داد بهش برای رنگ مو، بی چون و چرا کارت کشید
وکالت،پزشکی،داروسازی،دندون،فرهنگیان،اینا هم شخصیت داره هم پول دارهتهش ۱ سال میری زیر دست یه وکیل کار ...
دو تا از پسرخاله هام که داداشنن اولی متولد ۵۹ یه وکیل خوبه با درامد عالی ،داداش کوچیک ترش متولد ۷۸ به هوای اون رفت وکیل شد اما دید نمیصرفه براش الان سوپری زده
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بله نون توش هست ولی تا نون خورش بشی جونت درمیاد میری یاد میگیری فکمیکنی هرجا بری تا کمر خم میشن برات قربان قربان میکنن کلی مشتری سالندارا بهت میدن خیرر از این خبرا نیس هممیکاپ اموزش دیدم هم فیبروز نصف سالنای تهران و رفتم همشون گفتن باید مشتری داشته باشی و فلان همچین کلاسی میزارن کنگو انگار وزیری چیزی هستن تا بزور ی سالن پیدا میکنی چون از قبل همه لاینا رو دارن خودشون تا میبینن کارت بهتره یجوره دست ب سرت میکنن ک بری سه سال تلاش کردم سالنی ک خودم اموزش دیدم اونجا کار کردم کارای منو ک مشتری پسند میکرد الکی میگف کار دوستمه بعدها ک شنیدم داغون شدم دیگ فعلا هم نرفتم الانم حاملم موند انشالاه یروز واس خودم جایی رو اجاره کنم
عزیزم اگر خودتو سالی دوبار آپدیت کنی پیج شیک و محیط شیک داشته باشی مشتری انقد داره ک وقت ندارن سر بخ ...
درسته ولی نگاه من یه دوستی دارم اون تو لاینایی مشغوله که منم هستم و هر دو عین هم هر سال می رفتیم برای آپدیت دوره های جدید...هر دوره ی مجازی و حضوری بود رفتیم...همه رو هم تهران رفتم شهر خودم نرفتم...اون رفت بعدش تبریز اون روز یه مویی نشون داد بهم گفت برای این ۱۲ میلیون گرفتم.
بعد شهری که من کار می کردم پولداراش هم ۱۲ میلیون خرج نمی کنن که اگه بکنن هم فقط یکی دو بار تو عمرشونه نه بیش تر.
وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره.......