2777
2789
ببخشید اسی تو تاپیکت میزارمکسی کفش کتونی سایز ۴۰ نداره بده من بپوشم واقعا توان خریدن ندارم کهنه هم ب ...

کدوم شهری

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)

عزیزم بمیرم براش 

تو رو خدا مدرسش زو عوض کن

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ضعف عضلات ی بیماری پیش رونده پسرم نمیتونه خیلی بدو وبپره زود میخوره زمین😭😭😭😭😭

مگر اول سال یه فرم پزشکی ندادن پر کنید مشکل بچه رو نگفتی نگه؟ 

فکر نمیکنی بخاطر خودشه ؟ اگر میفتاد زمین که بدتر بود اتفاقا اون معلم بخاطر بچه خودت نذاشته بره بازی هر چند برخوردش زشت و زننده بوده .شما بچه رو توجیه کن تو مکان شلوغ مدرسه بازی دسته جمعی براش مناسب نیست در عوض بیرون از مدرسه یه محیطی پیدا کن با تعداد کمتر بازی کنه تا اسیب کمتری ببینه

اینقدر حالم بده تایپک زدم دیدم هیچی ننوشتم برای ی مادر هیچی سخت تر از این نیست که بچش مسخره کنن تحقی ...

چه معلم بی درکی 

حتما برو صحبت کن که راهش بدن تو بازی و به بچه ها بسپرند که آرومتر با پسر شما بازی کنند ،دولتی میره؟

مگر اول سال یه فرم پزشکی ندادن پر کنید مشکل بچه رو نگفتی نگه؟ فکر نمیکنی بخاطر خودشه ؟ اگر میفتاد زم ...

معلم اگه میخواست چند نفرو در طول زنگ جابه جا میکرد حالت تعویض بازیکن هر بار اونا بیان با پسر اسی منچ بازی کنن شطرنج یا هر بازی که اسیب نبینه نه که پرتش کنه بیرون و نذاره بچه ها بازی دیگم باهاش بکنن

عزیزم شما باید خیلی قوی باشی 

چون پسرتون روز به روز بزرگتر میشه 

و این مشکل باهاش هست 

از همین حالا نزار باهاش اینجوری برخورد بشه 

برو مدرسه مدیر معاون و معلم و مشاور هرکسی هست نیست برای این مشکل بچه ت و نوع رفتارشون توجیه کن 

حتی از وسط سال تحصیلی مدرسه عوض کن

چی بالاتر از آرامش خودت و اعتماد به نفس بچه ت مهم تره 

اتفاقا بزار توی مدرسه و اجتماع باشه 

باید توی جامعه باشه والا منزوی و مردم گریز میشه اعتماد به نفسش کم میشه 

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
عزیزم شما باید خیلی قوی باشی چون پسرتون روز به روز بزرگتر میشه و این مشکل باهاش هست از همین حالا نزا ...

میدونم عزیزم حتما میخوام مدرسش عوض کنم ولی پسرم دوستاش خیلی دوست داره😔😔

میدونم عزیزم حتما میخوام مدرسش عوض کنم ولی پسرم دوستاش خیلی دوست داره😔😔

پس برو سراغ مدیر 

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
ممنونم عزیزم چشم

عزمزم منتظر پیشرفت علم و داروهای جدید باش . بچه ات هیچ چیش نمیشه . من مطمئنم توکلت بخدا باشه .

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
توپ میخوره بهش ،علایمش نمیتونه از پله بره بالا ،دستش میگیره زانوش ، نمیتونه بپره ،بدو بدو کنه به سخت ...

بچه تون احتمالا با همکلاسیها انس گرفته به خاطر رفتار اشتباه معلم ورزش بیرون نیارین ، ولی حتما با روی خوش و ارامش با معلمه صحبت کن که چند تا بچه رو اجازه بده با ببچه تون منچ یا شطرنج  بازی کنن ، اگه تند حرف بزنی با بچه لج میکنه ، بالاخره زنگ ورزش دسته معلمه است اگه راه اومد که هیچی اگه نه به مدیر بگو 

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊