2777
2789
عنوان

پسری که قصدش ازدواج باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 63 پست
شما خط قرمز خاصی تو زندگیتون ندارید؟جار نزنید این کارای زشت رو لطفا. چون اصلا جار زدن ندارهبذارید بی ...

ببخشید من توصیه خاصی به کسی نکردم کفتم اینجوری هم نیست بستگی به خودتون داره منم دختربچه نبودم که خودم اطلاع کامل داشتم شناخت کامل هم داشتم اینجوری نبود ۲ روز با یکی باشم برم پیشش 

کاش تو اینجا بودی 💔

شناخت؟ تو خونه خالی؟ تو خونه خالی میخواید چیو بشناسید دقیقا؟ اونحا دیگه عقل کار نمیکنه هورمونها و هی ...

شما اعتقاد خودت داری ممکنه یکی مثل شما نباشه گفتم شناخت دو جانبه از همه چی مهمتره 

کاش تو اینجا بودی 💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما اعتقاد خودت داری ممکنه یکی مثل شما نباشه گفتم شناخت دو جانبه از همه چی مهمتره

این چیزی که شما میگید یه مسئله خیلی خیلی زشت و قبیحیه

خیلی از دخترا همچین خط قرمزهایی دارند.

هرچند من متوجه نشدم تو خونه خالی دقیقه به چه شناختی میشه رسید!

دخترِ مآه🌙 یعنی دختری که حضرت زهرا(س)🤍به عنوان یک شیعه امیرالمومنین حضرت علی(ع) اون رو فرزندم خطاب کردند. و این زیباترین بخش از زندگی و روح و قلب منه و بزرگترین نعمت خدا، و دلخوشی تمام عمرم🌷دوستدار وصیت حاج قاسم و شهید حججی و شهدا، نائب امام زمانم(عج) سید علی خامنه ای هستم🤍

میشه بپرسم نتیجه چیشد؟ به شناخت رسیدین؟ تهش ختم به چی شد؟ ننیخوام بگین تو خونه چه اتفاقاتی افتاد و قبحش ریخته بشه فقط اون شناخت و اینا نتیجش بود؟

دخترِ مآه🌙 یعنی دختری که حضرت زهرا(س)🤍به عنوان یک شیعه امیرالمومنین حضرت علی(ع) اون رو فرزندم خطاب کردند. و این زیباترین بخش از زندگی و روح و قلب منه و بزرگترین نعمت خدا، و دلخوشی تمام عمرم🌷دوستدار وصیت حاج قاسم و شهید حججی و شهدا، نائب امام زمانم(عج) سید علی خامنه ای هستم🤍

این چیزی که شما میگید یه مسئله خیلی خیلی زشت و قبیحیهخیلی از دخترا همچین خط قرمزهایی دارند.هرچند من ...

شما نظر خودت رو داری برای خودت محترمه نمیتونی به دیگران بگی کارشون زشته یا قبیحه دقت کنی منم گفتم شناخت نداری نرو نه اینکه تو خونه شناخت پیدا کنه

کاش تو اینجا بودی 💔

نتیجه اش اینکه الان همسرمه.

شما دیروز تاپیک زدید نوشتید یه آنلاین شاپ دیدم خیلی کراشه دوست دارم پارتنرم استایلش شبیهش باشه، الان میگید همسر دارید؟ 

جالبه خیلی. 

شما دیروز تاپیک زدید نوشتید یه آنلاین شاپ دیدم خیلی کراشه دوست دارم پارتنرم استایلش شبیهش باشه، الان ...

دو تا تاپیک پایینتر میرفتی در مورد همسرم بیشتر میخوندی بعدش پارتنر کلی هست یعنی کسی که باهاش تو یه رابطه هستی میتونی دوست پسر باشه، نامزد باشه، همسر عقدی و همسر رسمی باشه 

کاش تو اینجا بودی 💔

دو تا تاپیک پایینتر میرفتی در مورد همسرم بیشتر میخوندی بعدش پارتنر کلی هست یعنی کسی که باهاش تو یه ر ...

شما تاپیکات همش از دیت و پارتنر و.. هست.

من اصلا قصد بحث ندارم همه هم میدونن همسر، پارتنر نیست.

فقط اگر تا اینجا باهاتون ادامه دادم به این خاطره که اولشم گفتم با حرفای اشتباه شما ممکنه چند تا دختر تحت تاثیر قرار بگیرن و بدبخت بشن که با هر اعتقادی که دارید این کار اصلا انسانی نیست. ان شاالله عاقبت بخیر بشیم.

به هیچ وجه نرو

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

عزیزدلم نمی دونم چندسالته و چند وقته باهاشی 

ولی من بجای شما بودم میگفتم تو با بزرگترت بیا خونه ما اول رسمی کن رابطه رو 

بعد من نوکرتم تا عمر دارم قول میدم تو خونه ت بشینم تکون نخورم 

ولی الان رو شرمنده اخلاق پهلونیتم 😘😅  

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

این پسره رهات میکنه تو میمونی و خاطرات بد 

اول داره اعتمادتو بدست میاره و بعدش بهونه میاره و میره 

میخواد باور کنی که تورو واسه زنش میخواد 

تا اعتماد کنی و بری خونه اش 

اگه دلت میخواد دست مالی بشی و بعدش کات خوب برو

اگه هم قصدت ازدواج نرو 

بنظرم این حتی اگرم به ازدواج ختم بشه پس فردا میزنه 

تو سرت که تو اومدی خونه من از کجا معلوم با بقیه نبودی و خونه بقیه پسرا نمیرفتی 

😶عججججب🤑