سلام علیکم خواهرمهربانم
ببخش اگه بدی دیدی ازم خواهرم قبل رفتن ازسایت خواستم چندحرف برات بگم خواهرم به همین زندگی داری قناعت کن وازتصمیمت صرف نظرکن چون کاملااشتباه هست
خذچقدرمشکلات که داشته باشیم قطعاازپیامبروصحابه کرام بیشترنیس یادت باشه این دنیافناشدنیه برای آیندت نشه آخرتت رونابودکنی توکل کن ودعاانقدردرخداروبزن تابرات بازکنه-
به حرف کسایی که میگن خدافراموشمون کرده توجه نکن مابنده هاوقت گناه ومعصیت خدارویادمون میره وقت مشکلات یادش میوفتیم
به خودخداقسم که خدابیشترازتصورمامهربان وگذشت میکنه فقط اشک دیده کافیه اگه ازته قلب بهش توکل کنی جوری مشکلات توروحل میکنه خودت میمونی نه اینکه بگی توکا کردم ولی پیش این واون گریه زاری کنی ازمشکلاتت
خواهرنازنینم باخدارفیق شوبعدمیفهمی چی میگم من خودم گاهی وقتایه چیزایی روخواستم کلی التماسش کردم بهم داده بعدبارسیدن به خواستم درگیرمشکلات بیشتری شدم گاهی بهم نداده وبعوفهمیدم اگه بدستش میاوردم ضررمیکردم
توهم صبروتحمل کن خداهست همیشه میبینتت هیچ وقتم رهات نمیکنه
اینکه میگن خدافراموشمون کرده حرف کسایی هست که ایمانشون ضعیفه خداخیلی مهربانه
خواهرم این حرفارومنی که از۷سالگی تاالان انواع بلاومشکلات سرم اومده بهت میگم ولی الحمدالله الان باخدارفیق شدم وتوکل به خودش
چندذکربهت میگم انجام بده مطمعن باش جواب میگیری بهم قول بده انجامشون میدی
منوتوتوروستازندگی میکنیم باامکانات کم باتوکل برخدابرارسیدن به هدفامون تلاش میکنی وحتماآدمای موفقی میشیم
خواهرم توهرکاری اول ببین آیاخداراضی هست یانه اون وقت موفق میشی
به مادرپدرت احترام بذارقطعاخداوندپاداش بزرگی بهت تواون دنیامیده سلوای من مراقب خودت باش عزیزم همون اسمای کابری که بهت دادم منتظرم باش تایپک زدم ذکراروبذارم بقیم استفاده کنن ازشون