2777
2789
عنوان

پسری که قصدش ازدواج باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 64 پست
منظورم اینه که نخواست باهات رابطه برقرار کنه؟

اگه خواسته منم خواستم خب یه چیز دو طرفه است اگه اون شخص خواسته و من نخواسته باشم هم معمولا خونه کسی که به این درجه نرسیده باشیم تنها نرفتم 

کاش تو اینجا بودی 💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مطمئنم سنت کمه خیلی احمق و ناپخته ای 

پسره الکی حرف ازدواج میزنه که از خودش مطمئنت کنه اعتمادتو حلب کنه که باهاش بری خونه خالی و بوق بوق 😐

کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه 

من جای شما بودم چیکار میکردم؟

در محترمانه ترین حالت ممکن، از زندگیم پرتش میکردم بیرون.

چرا انقدر ارزش خودتون رو پایین میارید؟ اون موجود انقدر بی غیرت و بی شعور هست که بدون هیچ تعهدی، تاکید میکنم هیچ تعهد شرعی و قانونی، میخواد مثل یه ابزار شما رو ببره خونه و نیازشو برطرف کنه وگرنه چرا باید ببره؟ 

من واقعا کم پیش میاد انقدر عصبانی بشم اما درک نمیکنم چرا ارزش خودتونو نمیدونید

ولشون کنید بابا کسی که هیچ خط قرمزی تو زندگیش نداره ازش مرد زندگی در نمیاد تمام.

دخترِ مآه🌙 یعنی دختری که حضرت زهرا(س)🤍به عنوان یک شیعه امیرالمومنین حضرت علی(ع) اون رو فرزندم خطاب کردند. و این زیباترین بخش از زندگی و روح و قلب منه و بزرگترین نعمت خدا، و دلخوشی تمام عمرم🌷دوستدار وصیت حاج قاسم و شهید حججی و شهدا، نائب امام زمانم(عج) سید علی خامنه ای هستم🤍

مطمئنم سنت کمه خیلی احمق و ناپخته ای پسره الکی حرف ازدواج میزنه که از خودش مطمئنت کنه اعتمادتو حلب ک ...

نه فقط به حرف نیست

چند بار رفتاراشو زیر نظر گرفتم یه طوری که نفهمه مطمئنم قصدش ازدواجه ولی از یه طرفم میترسم برم خونه خالی چون تو فرهنگ خانوادم همچین چیزی نیست

من جای شما بودم چیکار میکردم؟در محترمانه ترین حالت ممکن، از زندگیم پرتش میکردم بیرون.چرا انقدر ارزش ...

اینقدر بدبینی هم اشتباهه من نمیگم بره یا نره ولی شناخت آدم ها هم مهمه 

کاش تو اینجا بودی 💔

اگه خواسته منم خواستم خب یه چیز دو طرفه است اگه اون شخص خواسته و من نخواسته باشم هم معمولا خونه کسی ...

شما خط قرمز خاصی تو زندگیتون ندارید؟

جار نزنید این کارای زشت رو لطفا. چون اصلا جار زدن نداره

بذارید بین خودتون و خدای خودتون بمونه

چند تا دختر نوجوون ساده هم یاد میگیرن و خدایی نکرده بدبخت و بی آبرو میشن هر دو دنیاشون نابود میشه

یک سر بزنید به دادگاه، بببینید دخترایی رو که سر همین حماقتها چه ها به سرشون نیومده و طرف هم‌ ولش کرده و دختر مونده و آبروی رفته و حیای ریحته شده تو خانواده و جامعه

دوست صمیمیم وکیله بارها و بارها تعریف کرده 

پس دیگه جایی جار تزنید و تعریف نکنید.

دخترِ مآه🌙 یعنی دختری که حضرت زهرا(س)🤍به عنوان یک شیعه امیرالمومنین حضرت علی(ع) اون رو فرزندم خطاب کردند. و این زیباترین بخش از زندگی و روح و قلب منه و بزرگترین نعمت خدا، و دلخوشی تمام عمرم🌷دوستدار وصیت حاج قاسم و شهید حججی و شهدا، نائب امام زمانم(عج) سید علی خامنه ای هستم🤍

اینقدر بدبینی هم اشتباهه من نمیگم بره یا نره ولی شناخت آدم ها هم مهمه

شناخت؟ تو خونه خالی؟ تو خونه خالی میخواید چیو بشناسید دقیقا؟ اونحا دیگه عقل کار نمیکنه هورمونها و هیجانات کار میکنند فقط و نتیجه ای جز شر دو دنیا نداره

چیزی بگید که با عقل جور در بیاد

اومدی تایید مارو بگیری که بری ماهم تایید نکردیم هرجور راحتیبرو خونش نماز جماعت بخونید ثواب داره

حالا اینجاش جالبه که به نفر اومده میگه شناخت لازمه!

میخوان تو خونه خالی به شناخت برسن!

به عنوان یه دختر، اینقدر حقارت رو نمیتونم بفهمم

منم پسرم از رو مادر فلان بودنش خودشو پسره خوب جا میزنه خیلی ریلکس که حتی پیشه خودت بگی چرا تو این مسائل نیست اصلآ و خوشتم میاد ولی کم کم ورق برمیگرده

آقا هستم،روانشناسی، کلید درک عمیق انسان‌ها و احساسات.

عزیزدلم خودت میدونی دوستان گفتن که بنظرشون رفتنت کار درستی نیست ولی انگار تو دلت به رفتنه.. حالا تو رفتی که لزوما به این معنی نیست که حتما خونه خالی باید رابطه برقرار کنید.. میتونی راجبش باهاش حرف بزنی که آمادگی نداری