2777
2789
عنوان

مشورت تو زندگیم کوشته شد

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 35 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ب حرف خونوادشه اونا هر چی میگن گوش میده و اینکه خبرچینه دگ بخش اعتماد ندارم اصن

عزیزم بخدا شوهر منم مثل شوهر تو بود تو عقدم هستیم 

تا ۶ماه پیش که یه دعوای بدی شد فهمید دیگه حرفای من رو به خانوادش نگه تا یه بحث بزرگی نشه ادم نمیشن منم تو دعوا از ناراحتی یچی گفتم رفته بود خبر برده بود شد شر

عزیزم بخدا شوهر منم مثل شوهر تو بود تو عقدم هستیم تا ۶ماه پیش که یه دعوای بدی شد فهمید دیگه حرفای من ...

گآهی وقتا ب طلاق فکر میکنم خیلی 

نمتونم درستش کنم خسته شدم 

خونواده خودش و مقدسات میدونه من و دشمن خودش

گآهی وقتا ب طلاق فکر میکنم خیلی نمتونم درستش کنم خسته شدم خونواده خودش و مقدسات میدونه من و دشمن خود ...

عزیزم اصلا اسم خانوادش نیار من میگم این شوهر خبر چین االکی خوبی خانوادش بگو بره خبر برسونه عزیز میشی

ب جهنم میخوام ک عزیز نشم انقد بدی ازشون دیدم

والا منم بدی دیدم مادرش بهم گفته بود ل ا شی عوضی

منم قط رابطع کردم مهریه گذاشتم اجرا تا طلاق رفتیم بخاطر خبر چینی شوهر خر خودم دید داریم جدا میشیم شوهرم اومد شهر من و هیچوقتم خبرچینی نکرد ولی دلمم با مادرش صاف نشد بهم خیلی بدی کرد

والا منم بدی دیدم مادرش بهم گفته بود ل ا شی عوضیمنم قط رابطع کردم مهریه گذاشتم اجرا تا طلاق رفتیم بخ ...

فک کن مادرشوهرم گفته برید گواهی بکارت بگیرین بعد شوهرم گفته ولش کن من بهش اعتماد دارم و این حرفا بعد اون انقد اصرار کرده شوهرم بمن گفت انقد حرص خوردم ک نگو ب خدا سپردم جواب دل شکستم و بده ک بهم تهمت زد خدا جوابش رو بده