2777
2789
عنوان

بچه ها مامانم چرا اینجور میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 42 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم یه امشب رو بخاطر خواهرت تحمل کن

تحمل میکنم ولی خیلی سخته منو پیش همه خرد میکنه الانم داره غر میزنه سرم تا شب بشه و من برم البته اگه شوهرم نگه شب بمون خونه مادرت چون فردا شب خونه خواهرشوهرمم دعوتیم راهم دوره

پس سعی کن زیاد خونش نری اگرم میری کم بمون برای اعصاب خودت چون اخلاقش متاسفانه تف سربالاس

بدبختی من اینجاست خیلی خودشیرینه من مریض بشم الکی منو میاره خونشون که مثلا مواظبم باشع چون راهم دوره اونم اینطوری میکنه سر من دلم میخواد زود برم خونم نمیتونم به شوهرمم بگم

بدبختی من اینجاست خیلی خودشیرینه من مریض بشم الکی منو میاره خونشون که مثلا مواظبم باشع چون راهم دوره ...

اشتباه میکنی سعی کن تاجایی که میتونی در جریان زندگیت نزاریش شاید به مرور خودش متوجه شد و اخلاقش بهتر شد

به شوهرت بگو اینجا معذبم خونه خودم راحت ترم

میرم هم خواهرم گریه میکنه شدید. دلم میسوزه. ولی نمیتونم تحمل کنم مامان نمیزاره با خواهرم مثلا بازی کنیم نمیزاره نزدیک من شه میگه بچه منه

اشتباه میکنی سعی کن تاجایی که میتونی در جریان زندگیت نزاریش شاید به مرور خودش متوجه شد و اخلاقش بهتر ...

شوهرم بهش میگه مثلا من مریضم اونم منو بر میداره میاره خونشون به شوهرم هم اصلا روم نمیشه بگم خونه پدرم چه عذابی داره

چی بگم بخدا حالا تا شب باش ایشالا میری خونه خودت شب

شوهرم تو جمع باهام شوخی میکنه مامانم قیافه میگیره اصلا دلم نمیخواد شب هم بمونم زهر ماره بخدا و شخصیتم خورد میشه کاش امشب تولد خواهرم نبود بخدا همین الان میرفتم بچه هم همش التماس میکنه بخدا جیگرم کباب میشه دلم تنگ میشه براش مامانم یه جور کرده همه فک میکنن منو خواهرم با هم دشمنیم چون نمیزاره نزدیک هم شیم میگه اون بچه منه