2777
2789
عنوان

به نظرتون تو ایران میشه بازیگر معروفی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 20 پست

معروف جهانی؟فعلا که یا بالیوود باید باشی یا هالیوود که معروف شی.

اما بنظرم اگه میخوای بازیگر شی،سعی کن یکی بشی مثل حمیده خیرآبادی،مثل ثریا قاسمی،عزت الله انتظامی،جمشید مشایخی.....

اینا برا عشق و علاقشون عمر گذاشتن،مردم دار بودن،با اخلاق و با معرفت،از جوونی تا پیری تو هر فیلمی بودن اعتبار اون فیلم بودن،همیشه هم تو ذهن و تاریخ ایران موندگارن.

نه مثل بازیگرای الان که فقط دنبال پول و شهرت و فالوورن.برا همه چی نظر میدن تا معروف شن.محبوبیتی در کار نیست.طلاق گرفتن و ازدواج مجدد براشون عادی شده.لباسای زشت و تیپ‌های من درآوردی.

اگه رفتی و بازیگر شدی،انشاالله یه بازیگر محبوب و اخلاق مدار بشی تا معروف☺️😉

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

معروف جهانی؟فعلا که یا بالیوود باید باشی یا هالیوود که معروف شی.اما بنظرم اگه میخوای بازیگر شی،سعی ک ...

امیدوارم‌همینطور بشه ولی وقتی بازیگرارو درحال اسکارگرفتنو جشنواره کن میبینم تو حسرت میمونم

ولی من ازخودم تعریف نمیکنم اما واقعا استعدادشو دارم بدون اینکه کلاس بازیگری رفته باشم تست بازیگری رف ...

میدونم عالی هستی عزیزم ولی متاسفانه ایران میاد از اونا که استعداد واقعی مثل شما دارن استفاده نمیکنه از چن نفر که با پارتی بازی اومدن و هیچی بلد نیستن استفاده میکنه. هالیوود خیلی سخته عزیزم خیلی. باید زبان فول باشی و بعدش هم اول اینجا اسم در بکنی که رزومه داشته باشی. چون اصلا اگه بخوای بری هالیود باید با ویزای کاری بری اونم میگه یابد آیلتس 8 داشته باشی و رزومه قوی و اگه رزومه قوی میخوای باید یه مدت اینجا عالی بازی کنی تا رزومه خوب جمع کنی. چند سالته؟ من خودم یه جایی میشناسم آکادمی دارا بازیگری آموزش میده . من خودم روانی سریال ترکی ای هستم همیشه آرزوم بود برم حتی انقد فیلم هاشون دیدم زبان شون رو یاد گرفتم ولی خب نمیدونم منم چجوری برم 

میدونم عالی هستی عزیزم ولی متاسفانه ایران میاد از اونا که استعداد واقعی مثل شما دارن استفاده نمیکنه ...

بله درسته ای کاش فقط یکم به بااستعداد ها بها میدادن ادم بازیگرای جدیدو میبینه میگه سینمای ایران به کجا کشیده شده از ابوالفضل پورعرب رسیدیم به نفس بازغی🫤 من ۱۶ سالمه دارم تو رشته انسانی درس میخونم اما علاقه دارم هرلحظه از سختی که تو درس میکشم باخودم میگم چی میشد الان جلو دوربین بودم ادم سختی بکشه ولی تو چیزی که علاقشو داره

امیدوارم‌همینطور بشه ولی وقتی بازیگرارو درحال اسکارگرفتنو جشنواره کن میبینم تو حسرت میمونم

از راه درستش برو،خدا هم هواتو داره

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷