2777
2789
عنوان

اگه برین خونه مادرشوهرتون و باهاتون سرد رفتار کنن چیکار می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 66 پست
کاملا درکت میکنم ، متاسفانه مادرشوهر منم خیلی بی فرهنگه ، اما چیکار کنیم که مجبوریم رفت و آمد کنیم ، ...

انشالله خدا خودش کمک کنه ارتباطمون باهاشون خوب بشه و اوناهم مارو مثل دختر خودشون بدونن

انشالله خدا خودش کمک کنه ارتباطمون باهاشون خوب بشه و اوناهم مارو مثل دختر خودشون بدونن

اونا هیچ وقت مارو مثل دختر خودشون نمیدونن ، و به نظر من انتظار به جایی هم نیست ، من به شخصه تو ارتباط با اون ها دنبال حفظ احترامم هستم و بس و محبتشون پیشکش خودشون 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما اون موقع که تحویل نمیگیرنچیکار میکنین دقیقاخودتونو ناراحت می گیرین؟مثلا فرض کنید تو خانواده شوهر ...

هدست میبرم تک گوشی میزارم گوشم کلیپ یوتیوب میبینم. طاقچه دارم تو گوشیم باهاش کتاب میخونم. 

ی زنعمو دارم هربار میاد خونه ما بافتنی میبافه

آدم باور میکنه که طرف دیگه علاقه داره میخواد از زمانش استفاده کنه

بنویس تا اتفاق بیفتد  اینجا قراره فقط از اتفاق های خوب و مسیر رشد بگم که برای همه اتفاق بیفته. از منفی صفر شروع کردم . خیلی سخته چشم رو مانع ها و استرس ها و اضطراب ها بستن اما چاره ای نداریم باید ادامه بدیم. شعارم این هست یک کاری کردن بهتر از هیچ کاری نکردن هست و هر روز بعلاوه یک شو (هر روز یک کار مثبت انجام بده) . باید به هم کمک کنیم .... اولین قدمم رو میخوام اینجا هم ثبت کنم . اولین هدفم اینه هر روز زبان بخونم. زبان بزرگترین مانع پیشرفت من بود و خیلی باعث شد مسیر رشدم کم بشه.... هر کی دوست داره با من هماهنگ بشه درخواست دوستی بده   برنامه ام ۶ ماه هست.... کتاب ها ۵۰۴ ، ۱۱۰۰، تافل هر روز یک درس و هر روز لغاتش رو اینجا می نویسم. فقط چون دلم نمیخواد تنها باشم با شما میخام به اشتراک بزارم. بسم الله... بریم 
اخ خواهر چیکار کنم نمیدونم چرا انقدر از مادرشوهرم میترسمبخدا برا خودمم این ترس عجیبهحس میکنم اخر بخا ...

نه نترس شجاع باش اون نمیتونه بهت اسیبی برسونه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

درسته حرف شما عزیزم واقعا مادرتون خیلی خانم بزرگیه که اینطوری رفتار میکنن کاش منم به این درجه برسم🩷

امیدوارم آرامش مهمون دلت بشه عزیزم🥰

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!