من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من که دیگه مهم نیس، یروز تحویلم میگیرن ، ی روز نمیگیرن .... منم میگم شاید اون روزا خودشون از چیزی ناراحتن، یا درگیر موضوعی هستن یا کلا مشکل از خودشونه...من بزار درست رفتار کنم از سمت من نباشه
بنویس تا اتفاق بیفتد اینجا قراره فقط از اتفاق های خوب و مسیر رشد بگم که برای همه اتفاق بیفته. از منفی صفر شروع کردم . خیلی سخته چشم رو مانع ها و استرس ها و اضطراب ها بستن اما چاره ای نداریم باید ادامه بدیم. شعارم این هست یک کاری کردن بهتر از هیچ کاری نکردن هست وهر روز بعلاوه یک شو (هر روز یک کار مثبت انجام بده) . باید به هم کمک کنیم .... اولین قدمم رو میخوام اینجا هم ثبت کنم . اولین هدفم اینه هر روز زبان بخونم. زبان بزرگترین مانع پیشرفت من بود و خیلی باعث شد مسیر رشدم کم بشه.... هر کی دوست داره با من هماهنگ بشه درخواست دوستی بده برنامه ام ۶ ماه هست.... کتاب ها ۵۰۴ ، ۱۱۰۰، تافل هر روز یک درس و هر روز لغاتش رو اینجا می نویسم. فقط چون دلم نمیخواد تنها باشم با شما میخام به اشتراک بزارم. بسم الله... بریم
باز خوبه تو اون لحظه محل نمیدی من اون لحظه که باهام سرده خودمو گم میکنم انقد استرس و تپش قلب می گیرم ...
ارزش خودتو بدون خواهش میکنم ، مگه اونا کی هستن که به خودشون اجازه میدن به مهمون خونشون بی محلی کنن ؟چه قدر آدمای بی ارزشی هستن که احترام مهمونشونو نگه نمیدارن ، شأن اونا واقعا پایینه و لیاقتشون رفتاری مثل رفتار خودشونه، من نمیگم با حرص خوردن و لجبازی بی محلی کن ولی اینو نزار هییییییییچ وقت بفهمن نقطه ضعف تو مورد بی محلی قرار گرفتنه چون تا آخر عمرشون این رفتار و باهات تکرار میکنن ، از همین بار که دارید میرسد خونشون با خودت تمرین که بی محلی اونا برات بی اهمیت باشه و باهرکسی متناسب با لیاقتش برخورد کن و سعی نکن محبتشونو به هر قیمتی (از بین رفتن عزت نفست) به دست بیاری