2777
2789
اسی به اون چال کمرا میگن ونوس و میگه نشونه اینه که احتمالا اضافه وزن ندارین و زندگی سالمی دارین

واقعا؟؟ اره من اضافه وزن ندارم وزنم خوبه ولی فک کنم اصلا از بین نمیره 

زندگی سالم منظورت تغذیه سالمه؟ یا ..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اها خب دردش تحمل کردنیه؟ و هزینه ش چقده؟

من یکم به درد زیادی حساسم و برای من دردش واقعا زیاد بود 

بستگی به کلینیک و نحوه پیرسینگ زدن داره 

از ۵۰۰ تومن شروع میشه 

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

من تابستون که میشه بخاطر کراپ و نیم تنه و لباسای تابستونی کلا گیر میدم به پیرسینگ ناف که برم انجام ب ...

منم انشالا پیرسینگ میزنم ولی ناف نه خوشم نمیاد 

مگه باید اراده کنی که وزنت بره بالا من خودش همینجوری میره بالا بدون کالری شماری و غیره خخخخ

من یکم به درد زیادی حساسم و برای من دردش واقعا زیاد بود بستگی به کلینیک و نحوه پیرسینگ زدن داره از ۵ ...

باش دیگه ی بار بخودم میگم نمیخای بمیری که خخخ

تا ۲ تومن بزنن خوبه و اینکه مشهد اگه هستی میشناسی کلینک خوب ؟ 

منم انشالا پیرسینگ میزنم ولی ناف نه خوشم نمیاد مگه باید اراده کنی که وزنت بره بالا من خودش همینجوری ...

منم همینجوری میاد پایین فقط وزنم🥲کافیه یه استرس ریز داشته باشم یا بخوام بیرون یا مهمونی  برم دیگه صبحونه هم نمیخورم چه برسه به وعده کامل و..

باش دیگه ی بار بخودم میگم نمیخای بمیری که خخختا ۲ تومن بزنن خوبه و اینکه مشهد اگه هستی میشناسی کلینک ...

اره دیگه درد میکشی ولی عوضش جذاب میشی😂 

حتما بزن پشیمون نمیشی 

من تهرانم عزیزم 

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

منم همینجوری میاد پایین فقط وزنم🥲کافیه یه استرس ریز داشته باشم یا بخوام بیرون یا مهمونی برم دیگه ص ...

خوب اره استرس خیلی بده منم استرسم خدایی زیاده روم 

ولی هر طور شده غذاتو کامل بخور بزور حتی شده بخور بخدا من به زور میخورم گاهی 

همیشه اشتها نداشتم و خیلی بد غذا بودم ولی نمیدونم چی شده خدارو شکر یهویی اشتهام  خوب شد 

اره دیگه درد میکشی ولی عوضش جذاب میشی😂 حتما بزن پشیمون نمیشی من تهرانم عزیزم

جذابببب شدم جذاااببب شدم تا بزنم باور مخ شوهرمو میخورم خخخخ  شایدم مخالفت کنه که دیگه خونش گردنشه والا 

آها مرسی خوشگلم خودم ی جا پیدا میکنم

جذابببب شدم جذاااببب شدم تا بزنم باور مخ شوهرمو میخورم خخخخ شایدم مخالفت کنه که دیگه خونش گردنشه وا ...

ای جونممم😂😍 

تعریف کن پیششون  بگو خیلی جذاب و خوشگل میشه پشیمون نمیشی و اینا 

اگه خواستی از اینترنت عکساشم نشون بده بهشون 

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼