2777
2789
عنوان

شوهرتون این کااااارو کنه چیکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2262 بازدید | 90 پست

نمیدونم شاید اشتباه کردم که قضیه ارو تعریف کردم تا یکی بلکه کمکم کنه نه قضاوت چون از دور و بریام به کسی نمیتونستم بگم و کمک بخوام و نمیدونم چه رفتاری باید با شوهرم داشته باشم

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر...یادگاری که در این گنبد دوار بماند❤👌🏻

ای کاش یسریا یاد بگیرن وسط حال بد بقیه خوشمزگی نکنن 

شوهرم الان هرچی بخوام انجام میده نمیدونم چی بخوام که دیگه اذیتم نکنه و آزارم نده و دست روم بلند نکنه 

نمیدونم به خانواده ام بگم یا نه

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر...یادگاری که در این گنبد دوار بماند❤👌🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزبزم روانپزشک ها خودشون بیشتر به درمان نیاز دارنتیمارستان لفظ درستی نیستکسایی که سالم هستن به خاطر ...

عزیزم خیلی بیخود میکنن عصبانیت خودشونو با کتک زدن نشون بدن اتفاقا باید برن تیمارستان بستری بشن 

چون اینجور ادما روانین و ب بقیه اسیب میزنن

‌‌‌شبیه نقطه ویرگولم؛خواستار پایان، محکوم به ادامه..!
نکنه با مامانت کارای زشت کردی؟؟؟اینو گفتیو انتظار داشتی شوهرت تخمه بیاره برات تعریف کنه چیکار کرده؟؟ ...

وای خدایا چرا باید در این شرایط حق رو به اقا بدین 

هیچ حرفی تاکید میکنم هیچ حرفی مستحق کتک نیست حق نداره دست روش بلند کنه اونم بااین شدت 

گاری به واقعیت یا کذب جریان ندارم ولی دفاع از کتک و خشونت از انجام خود عملم وحشتناک تره 

ای کاش یسریا یاد بگیرن وسط حال بد بقیه خوشمزگی نکنن شوهرم الان هرچی بخوام انجام میده نمیدونم چی بخوا ...

کسی نمیتونه کمکت کنه اینجا چون هرکسی براساس احساسات و شرایط و ظرفیت خودش نظر میده بهترین کار اینه ک قشنگ بسنجی و فکر کنی اگر امنیت جانی نداشتی از اون خونه برو و به پدر و مادرت بگو 

من کاری به اسی ندارم نمیدونم چی گفته ؟کی مقصره ؟قضیه چیه؟ولی زن و مردی که زندگی رو برا طزف مقابل زهر ...

اتفاقا کار به اسی داشته باش برو بخون چی نوشته چی گفته به شوهرش این آدم و باید اینجوری بزنی تشنج کنه مرگ و به چشم ببینه 

وای خدایا چرا باید در این شرایط حق رو به اقا بدین هیچ حرفی تاکید میکنم هیچ حرفی مستحق کتک نیست حق ند ...

دفاع نکردم

ولی وقتی شما صحبت میکنی باید عواقبش رو در نظر بگیری

باید طرف مقابل رو بشناسی بعد صحبت کنی

مثلا یکی میگه من ب شوهرم این حرفو بگممیکشه منو

یکی میگه کاری نداره

یکی مثل شوهر این خانم

یکی هم ممکنه طلاق بگیره

ابدا ب آقا حق ندادمو در روانی بودنش شکی نیست ولی حرف خانم انقدر زشت بوده ک چنین روانی ای ممکن بود حتی به قتل برسونه خانم رو

هرچند کلا با داستان مشکل دارمو فکر میکنم تخیلیه

چون هیچ زنی اینجور نمیاد ب شوهرش بگه ب نظرم

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
وای خدایا چرا باید در این شرایط حق رو به اقا بدین هیچ حرفی تاکید میکنم هیچ حرفی مستحق کتک نیست حق ند ...

نه برای داستانا نه نظرا خودتو حرص نده اینجا همه چی دروغه

منم ب این دلیل نظر کامل و پخته ندادم

چون اهمیت نداره اصلاخالی بندیاشون

ما میایم حرص میخوریم چرا مرده کتک زده و فلان

بعد میبینیم داستان کلا دروغ بوده

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
نه برای داستانا نه نظرا خودتو حرص نده اینجا همه چی دروغهمنم ب این دلیل نظر کامل و پخته ندادمچون اهمی ...

اینم هست ولی یکی از اقوام نزدیک ما تعریف میکرد چهل سال پیش ک تازه هم عروسی کرده بود همینجوری کتک میخورده و حتی شوهرش مجبورش میکرده تو دعوا ببخشید میگم ادرار بخوره 

زمان قدیم ک این شکلی زیاده بوده الانم بعضا هستن همچین کاریی کنن

من کاری به اسی ندارم نمیدونم چی گفته ؟کی مقصره ؟قضیه چیه؟ولی زن و مردی که زندگی رو برا طزف مقابل زهر ...

دقیقا من که همیشه فحش میدم مادر و خواهرشوهرمو ،چون زندگی رو برام خیلی سخت تر کردن با حرفا و نیشاشون، شاید جلو خودش فحش خاصی ندم و غر بزنم ولی همیشه میگم تو دلم ... فقط لایق فحشن با این تربیت نکرده اشون ادم نمیدونه شوهرو رو تحمل کنه یا خانواده اشو

تا طر حد مرگ دیشب رفتم عین دیوونه ها شده بودم تو دهنم هی میگفتم میمیرم شوهرم از ترسش میگفت الان میرم ...

بگو اینجور وقتا به جای رفتارای بچگانه و نپخته زنگ میزنن اورژانسی جایی بیاد کمک!!!!

اینم هست ولی یکی از اقوام نزدیک ما تعریف میکرد چهل سال پیش ک تازه هم عروسی کرده بود همینجوری کتک میخ ...

چه مرد ....زاده ای بوده

ولی احتمالا عنوان پربازدید بعدی میشه: همسرم تو دعوا مجبورم کرد ادرار بخورم

اینجا همش فیک و دروغه

بعدشم الان هرکس باید عرضه ی دفاع از خودشو داشته باشه

نمیتونیم غصه ی همه ی زنا رو بخوریم که

چندین نفر تاحالا گفتن با فلان کاربر و داستاناش گریه کردیم و دروغ بوده

بعدم کسی ک واقعا انقدرررررررر غم داره و دیشب تا سرحد مرگ رفته صبح میاد داستان سریالی تعریف کنه؟؟؟؟؟؟؟

شوخرت که کلا دیوانست.ولی کاری ندارم توکه ادعای ادب وشعدرداری وبرات تربیت بچت مهمه داری با این طرز فکر مسموم بچتو بزرگ میکنی؟؟؟؟؟به شوهرت گفتی نکنه شماخونوادگی باهم رابطه دارید؟؟؟؟؟همین جمله ت دربرابررفتارشوهرت تساوی برقرارکرد‌یکم فکر کن چی گفتی‌..

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀