2777
2789
عنوان

شوهرتون این کااااارو کنه چیکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2257 بازدید | 90 پست
بعدش دیگه فقط گریه میکردم نمیتونستم حتی حرف بزنم زبونم گرفته بود شوهرم ترسیده بود عین چی که لال شده ...

داستان جنایی تعریف می‌کنی ؟؟؟

بعدش چاقو رو برداشت 

ادامه رو هم نمیگی جای حساس 🥴🥴🥴

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

داستان جنایی تعریف می‌کنی ؟؟؟بعدش چاقو رو برداشت ادامه رو هم نمیگی جای حساس 🥴🥴🥴

رفت زد کانال دو

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

بعد منم کفرم در اومد گفتم من خجالت کشیدم شما چطور خانواده ای هستین که پیش پدر و مادر بچه اینجور مسائل رو گوش میده به خودتون نمی‌آید هیچی براتون مهم نیست مامانت راحت میگه باهات میخنده تازه نکنه باهم...

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر...یادگاری که در این گنبد دوار بماند❤👌🏻
بعدش کامل هی میگفت ک...تو ک...ت 10 بار با صدای بلند هی گذاشت هیچ کس هیچی نگفت بچه ام سواستفاده میکرد ...

چرا از چاقو و جنایت یهو رفتی  رو پ...ور...ن ه...ا...پ

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

کار هیچ کدومتون خوب نبود 

نه تو حق توهین و بی احترامی داری نه شوهر الدنگت حق زدن و کتک کاری 

سعی کن زبونت و کنترل کنی هیچکی طاقت اینو نداره به خانوادش به پدر مادرش بی احترامی کنن سکوت کنه

چرا از چاقو و جنایت یهو رفتی رو پ...ور...ن ه...ا...پ

🤣🤣

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

راستش من کسی به مادرم توهین کنه دقیقا همینجوری میزنمش که مرگ و به چشاش ببینه حق نداشتی به مادرش فحش ...

من کاری به اسی ندارم نمیدونم چی گفته ؟کی مقصره ؟قضیه چیه؟

ولی زن و مردی که زندگی رو برا طزف مقابل زهر کردن مدام اذیتش میکنن رو باید به مادرش فحش داد خوبم فحش داد بخاطر تربیت ناصحیحش تازه بر پدرشم باید لعنت خوند

تو روت هم نتونه بگه تو دلش مدام نفرین میکنه(البته من برا خودم پیش نیومده ها😵‍💫)

برادرشوهر کوچیکم بچه است اینستا رو باز کرده بود پیش پدرشوهرم و مادرشوهرم و شوهرم همش درباره مسائل جن ...

یه پسر بچه چه حرف جنسی ای میتونه برنه؟؟؟

فیلم پو.رن نشونتون نداده ک

نهایت میگفتی این صحبتا زشته آدم معذب میشه

فحش ناموسی دادی 

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
بعد منم کفرم در اومد گفتم من خجالت کشیدم شما چطور خانواده ای هستین که پیش پدر و مادر بچه اینجور مسائ ...

اوووه عجب حرفی زدی😧

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

اره گفت با چاقو خودمو میزنم اگه حرف نزنی ترسید لال شده باشم از ترسم اسمشو گفتم ول کرد چاقو رو هی تهدیدم کرد بلکه حرف بزنم یکم باهام حرف زد آروم شدم آب طلا داد تا بهتر شدم تونستم حرف بزنم

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر...یادگاری که در این گنبد دوار بماند❤👌🏻
بعد منم کفرم در اومد گفتم من خجالت کشیدم شما چطور خانواده ای هستین که پیش پدر و مادر بچه اینجور مسائ ...

واقعا برات متاسفم 

تو خیلی خیلی از برادر شوهرت بدتری. لااقل اون بچه اس...

خاطرات کهنه را آخر شبی خواهم نوشت /دخترم باید بداند مادرش دیوانه بود...
داستان جنایی تعریف می‌کنی ؟؟؟بعدش چاقو رو برداشت ادامه رو هم نمیگی جای حساس 🥴🥴🥴

تا هفته دیگه ک قسمت بعد بیاد دل تو دلم نیست😂😂😂

کاش آنچه خواهید دید داشت میدیدیم زنده میمونه یا نه

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

واقعا حرفت زشت بود 

اللن تو چجور خانواده ای داری که دخترشون همچین نسبت زشتی و به یه مادر و پسر میده؟! 

اون بچه هم مثل تو!

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.