2777
2789
عنوان

داداشم زد دست مامانم شکوند ساعت 8

265 بازدید | 13 پست

داداشم به شدت آدم کثیفی منم حساسم

گوشیش با خودش میبره دسشویی 

مامانم آورد انداخت رو تخت من منم داد زدم گفتم من نمیتونم میخواست بدهی بدم خودش عقل نداره 

که بخواد کارت به کارت کنه دیونم کرده داد میزدن 

زد دست مامانم شکوند حالا گذاشتن تقصیر من مامانم میگ. تو شکوندی دستمو من انگشتم بهش نخورد تو اتاقم بودم.. 

ما پشت هزاران لبخند مرده ایم..... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ترجیحا از این ببعد در اتاقتو ببند خانواده خطرناکن

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

اگه عصبانیت تونو کنترل نکنید ممکنه اتفاقای بدتری بیفته بخصوص که برادرت کوچیکتره و تو الگوی اون هستی خدای نکرده ممکنه کسی رو هل بده ضربه مغزی بشه تو ومادرت جلو اون آروم رفتارکنید تایاد بگیره

اگه عصبانیت تونو کنترل نکنید ممکنه اتفاقای بدتری بیفته بخصوص که برادرت کوچیکتره و تو الگوی اون هستی ...

یه بار سر خودمو شکونده گوشیم شکونده از منم کوچیک تره

ما پشت هزاران لبخند مرده ایم..... 
ترجیحا از این ببعد در اتاقتو ببند خانواده خطرناکن

ببخشید من چطوری میتونم با نی نی یار حرف بزنم 

من دو سه تا اکانت داشتم

با هم نه 

ولی همشو تعلیق کردم به درخواست خودم 

شوهرم دیشب دید از تاپیکا تا حتی پست تو تاپیکای بقیع 

ببین زندگیمون داره از هم می‌پاشه بزور شماره پیدا کردم عضو شدم به نی نی یار بگم سه تاش رو حذف کنه 😭😭😭😭😭

تو رو خدا کمکم کن 

حرفتو قشنگ میفهمم

منم داداشم وحشیه

و مامانمم از وحشی گریاش حمایت میکنه چون پسسسسررررشه!

یه قلاده باید بخریم واسه جفتشون

من خیلی وقته با جفتشون مثل همخونه رفتار میکنم و اصلا حرفایی که قبلا بهم میزدن عصبی میشدم جواب میدادم رو میزنن به تخمم میگیرم ، ذره ای هم مثل قبلا دلسوزی نمیکنم برای مامانم خودش اینطوری میخواد