2777
2789
عنوان

وقتی تو دانشگاه دو تا دانشجو ازدواج میکنن رفتارشون😂

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 26 پست
چرا بقیه اینجوری نیستن به نظرم هرچیزی بلوغ میخواد جلوی اینهمه پسر مجرد کار درستی نیس

یعنی چی؟ یعنی اونجا کلی ادم ازدواج دانشجویی کردن؟؟ بعد همشون جدا از هم میرن میان ارتباط دارن؟ کجاست دانشگاهت؟

اونا که هیچ وقت نفهمیدم

دیشب یه متنی خوندم ازشون..

باورت میشه نتونستم تا آخر بخونم انقد که سم بود ؟ 🥲😂

مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب حالاچه لزومی داره بخوان مثلاوانمودکنن که زن وشوهرنیستن خخخ

دیگه از وانمود گذشته 

میخواد شوهرشو ندزدن 

شناسنامه کم مونده بیاره 

حالا شوهرش سال بالایی ماست میومد تو ازمایشگاه انقدر بدم میومد به دخترا نگاه میکرد 

یعنی چی؟ یعنی اونجا کلی ادم ازدواج دانشجویی کردن؟؟ بعد همشون جدا از هم میرن میان ارتباط دارن؟ کجاست ...

نه کلی دختر و وسر باهم حرف میزنن و راه میرن 

ربطی نداره 

بعضیا رفتاراشون زنندس 

دیگه از وانمود گذشته میخواد شوهرشو ندزدن شناسنامه کم مونده بیاره حالا شوهرش سال بالایی ماست میومد تو ...

خخخ عجباوالامااگه شوهرم بادوستامون شوهرمونومسخره میکنیم خخخخ یعنی انقدرفیقای پایه داریم

خانمامیخوام مثلاالن استیکربزارم ولی اون عکس استیکرنمیادبزنم روش استیکرام بیادچطوردرستش کنم

فقط تونی نی سایت اینطوری شده

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
نه کلی دختر و وسر باهم حرف میزنن و راه میرن ربطی نداره بعضیا رفتاراشون زنندس

نمیدونم چون ندیدمشون تاحالا تو تصورم نیست چجوری ان. زمان ما هرکی با هرکی رل میزد میرفتن میومدن کسی توجهی نداشت. ازدواج نمیکرد کسی😂