2777
2789
عنوان

مرد هول نینی سایتی قسمت هزار و دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1362 بازدید | 141 پست
سوالتو بپرس درمورد لباس ببینیم چی بوده

میگما لباس واسه تو خونه چه لباسی مناسبه بخرم بپوشم هیچ ندارم بابا میگمم یکم باز باشه گناه داره شوهری یعنی تازه عروسیم با خانواده رفتیم واسه خرید روم نشد بخرم حخح

واقعاااااااااا متاسفم واسع همچین مریضایی

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میگما درخواست میدن شما هم قبول نکنید دیگه چرا کولی بازی در میارینمگه در اجتماع هر زن و مردی که باهات ...

بله جالب اینجاست که وقتی کسی یبار درخواست داده تا درخواستشو رد نکنی نمی تونه دوباره درخواست بده 

باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش💚💙💜🤎🖤♥️❤️🧡💛💗💓💕💞❣️🌱🌿🍃

😂😂😂😂😂😂😂😂

ولی هیچ وقت صدای رابطه اینا نشنیدم اما. بقیه روز باهم زندگی می‌کنیم.  صدا تلوزیون حتی ی روز زنش داشت با مادرش درمورد خواهر شوهر حرف می‌زد کنجکاو شدم همش گوش کردم😁😁🤦‍♀️

M  

میگما درخواست میدن شما هم قبول نکنید دیگه چرا کولی بازی در میارینمگه در اجتماع هر زن و مردی که باهات ...

اچتو این سایت بچه سال زیاده باید این آدما شناسایی بشن هرکسی مسئولیتب تو جامعه داره . جامعه نی نی تی سایت هم ک ما همه عضوش هستیم جدیدا خیلی بد شده نیازه گاهی این کاراهم عزیرم

.

ولی هیچ وقت صدای رابطه اینا نشنیدم اما. بقیه روز باهم زندگی می‌کنیم. صدا تلوزیون حتی ی روز زنش داشت ...

بابا تو دیگه کی هستی😂

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

نه به قرآن ترسیدم بترکم به خدا

با سوال لباس چرا باید بترکیییی؟؟؟؟اونی که قسم میخوره قطعا دروغ میگه 

قران بزنه کمرت

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

ببنظر من کافیه تا ندیدی چیزی از طرف که نباید ابروشو ببری اینجوری الان همه رو به شک. انداختی این بنده ...

اگه قصدش شیطنت نباشه از این همه درخواست به این همه کاربر،گناه خودش و هفت پشتش به گردن من

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

خب عزیزایی که اومدین دارین میگین درخواست دوستیشونو قبول نکنین واینا

بهترنیست شمایی که اعصابتون بادیدن این تاپیکا خرد میشه اصلا نیایین داخل تاپیک

اتفاقا ازیه جایی باید جلوی این هولا وایساد

سوالی رو که خودش داره میگه تو تاپیک بگه میترکه خیلی بیجا میکنه میخواد ازبقیه بپرسه

هرچندکاملا مشخصه اقاست

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

۱۰۰ درصد مرد هست از لحنش مشخصه تاپیکاشم مشخص کننده جتسیتشه

اره 

کاملا مشخصه

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

میگما لباس واسه تو خونه چه لباسی مناسبه بخرم بپوشم هیچ ندارم بابا میگمم یکم باز باشه گناه داره شوهری ...

این دیگ چع سوالع مسخره ایععع😐

بلاخره یع مامانی ابجی ای کسی هست ک کمک کنع 

باور نکنید حرفشو

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻