2777
2789

بقیه باهات برخوردشون تغییر کنه؟

خیلی سخته اولش ولی من الان دیگه عادت کردم 

خانمای عزیز برای رفع مشکلم و برای حاجت رواییم لطفا صلوات مهمونم میکنید🙏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

افسردگی شدید تا یه سال

بعدش با رو ب رو شدن با تک تکشون و میزان پررویی بالا بهشون یاد اوری کردم حرفاشون به یه ورمه

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤||از صفر شروع کردم و امیدوارم تو مسیر زندگیم موفق باشم ک همچنان پرقدرت ادامه بدم😍||دانشجوی روانشناسیم و میخام سفتو سخت شروع کنم برا کنکورم بخونم ولی کسی خبر نداره😄سال دیگه همین موقع ها قراره خیلیارو سوپرایز کنم😌اما امااا اماااا هیچکس هیچکس قرار نیس تو خوشحالی من سهیم بشه همه قراره از دم بِپُکَن✌😁هدفم پزشکیه اصفهان هستش😋🌱|

افسردگی شدید تا یه سالبعدش با رو ب رو شدن با تک تکشون و میزان پررویی بالا بهشون یاد اوری کردم حرفاشو ...

افرین قوی بودن خیلی عالیه

افرین قوی بودن خیلی عالیه

اون یه سالم برا سنم بود ک ۱۵ سالم بود وگرنه همون اول ب کتفم میگرفتمشون

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤||از صفر شروع کردم و امیدوارم تو مسیر زندگیم موفق باشم ک همچنان پرقدرت ادامه بدم😍||دانشجوی روانشناسیم و میخام سفتو سخت شروع کنم برا کنکورم بخونم ولی کسی خبر نداره😄سال دیگه همین موقع ها قراره خیلیارو سوپرایز کنم😌اما امااا اماااا هیچکس هیچکس قرار نیس تو خوشحالی من سهیم بشه همه قراره از دم بِپُکَن✌😁هدفم پزشکیه اصفهان هستش😋🌱|

زیاد تا دلت بخواد با موفقیت خودم جواب همشون دادم خفه شدن

خیلی خوبه ادم مثل من خجالتی و ضعیف نباشه

ببین کاری به حرفای پشت سرت نداشته باش ببین کی این وسط کنارت میمونه هرکی موند بدون رفیق واقعیته اصلا مهمشون نکن براخودت خوبه میگی تهمت و توکاری انجام ندادی توضیح دادن نشونه ضعفه بعد یسال دوسال اصن ده سال میبینن عه اونی ک فکر میکردن نبوده و پشیمون میشن

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
تو فامیل بله رفتارشون تغییر کرد بعد واسم عادی شد و دراخر متوجه شدن اشتباه کردن اومدن برا حلالیت بهشو ...

چند وقت بعدش فهمیدن؟

اون اسکلی که با حرف دیگران نظرشو نسبت بهت تغییر میده باید بره درشو بزاره

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
آره ولی به مرور خودشون به اشتباهشان پی بردن به جز یکی اونم میدونست بی گناهم چطور بگم اون کلا پشت همه ...

خیلی خوبه اینجوری